Binnenkort aan het Lucasbolwerk: Villa Orloff

Door Anne-Meike van den Berg 28 november 2017

Aankomende vrijdag krijgt Martijn Cools, eigenaar van Orloff, de sleutel van zijn derde vestiging in Utrecht. Hij neemt Vinnies over, aan het Lucasbolwerk. “Het is echt een superpand en ook nog eens op een fantastische plek.”

Martijn klinkt opgetogen als hij vertelt over zijn nieuwste zaak. “Ik woon zelf in Utrecht Oost en fiets al jaren langs deze plek. Ik vind het de poort naar de stad.” Vrijdag 1 december begint de verbouwing van het pand. Een flinke klus, want echt álles wordt aangepakt. “We hopen dan begin maart open te gaan.” De derde vestiging van de Utrechtse zaak gaat Villa Orloff heten. De andere twee vind je aan het Wed en aan de Oosterkade.

Villa Orloff

Wat je volgend jaar kunt verwachten van Villa Orloff? Martijn: “Het wordt iets tussen Orloff en Orloff aan de Kade in. Het zal zeker herkenbaar zijn. We gaan op deze nieuwe plek wel iets meer richting een café dan een restaurant.” Maar, je kunt er straks wél een hapje eten. “Er komt, net als bij Orloff aan de Kade, een pizza-oven te staan. En we krijgen een uitgebreide borrelkaart.” Boven de nieuwe zaak aan het Lucasbolwerk komen twee appartementen die verhuurd gaan worden.

Villa Orloff

cafés

Lucasbolwerk 1, Utrecht

Bekijk meer:cafés
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.