3 x nieuwe horecazaken in Utrecht

Wat een rondje door Utrecht allemaal wel niet op kan leveren…Tijdens een fietstochtje door de stad spotten wij maar liefst drie gloednieuwe horecazaken! Hebben we er nog één gemist? Laat het ons weten, want we zijn dól op alles wat nieuw is in Utrecht.

1 Let’s go bananas!

De zussen Kim en Linda omschrijven zichzelf als ‘geel van buiten, wit van binnen’. In hun Aziatische foodshop Bananas aan de Twijnstraat, bereiden ze traditionele en moderne gerechten om mee te nemen naar huis, kantoor of het park. Ook kan je in de vrolijke zaak terecht voor cadeautjes, koekjes en Chinese theesoorten.

2 Crêpe! Wat lekker…

Foto: Crepes Bohem

Flinterdunne crêpes, we zijn er dól op. En dus vinden wij het goed nieuws dat je deze heerlijke pannenkoeken voortaan kunt eten aan de Zadelstraat. Bij Crêpe Bohem staan werkelijk alle mogelijke crêpes op de kaart: zoete varianten met chocolade, aardbeien en banaan maar ook hartige pannenkoeken en zelfs diet en vegetarian crêpes. Jum!

3 Olijfje van Olijffie

Olijven, verse noten, salades, belegde broodjes, olijfolie, tapenades, baklava en nog veel meer: je vindt het bij Olijffie aan de Twijnstraat. Eind mei opende de delicatessenzaak in de oudste winkelstraat van Utrecht.

Wil jij een indebuurt HOTSPOT Alert?

Wil jij een melding als we schrijven over toffe nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht?


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Utrecht" publiceren.

 

Reageren