Nieuw in Utrecht: festival What You See

Door Anne-Meike van den Berg 11 oktober 2018

Utrecht krijgt er een gloednieuw festival bij: eind november is de eerste editie van What You See, een festival met dans, theater, beeldende kunst, film, feestjes, muziek en goede gesprekken waarmee ‘de diversiteit van mensen, lichamen, liefdes en manieren van zijn’ gevierd wordt.

Festival What You See duurt drie dagen (van 23 tot en met 25 november) en wordt op verschillende locaties in Utrecht gehouden. Het thema van het festival is diversiteit. “Gelijkheid blijft iets om voor te vechten, en diversiteit iets om te vieren. Dat is wat we doen met dit festival”, vertelt de algemeen en artistiek directeur, Vincent Wijlhuizen.

Het programma

Er is tijdens What You See ongelofelijk veel te doen in Utrecht. Er zijn dansvoorstellingen, exposities en feestjes. Ook is er samenwerking met ’t Hoogt een speciaal filmprogramma, dat al op woensdag 21 november begint. Je kunt voor ieder programmaonderdeel aparte tickets kopen. Hier kun je het hele programma bekijken.

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.