Nieuw aan de Hardebollenstraat: kinderwinkel Bella Bandita&Kinder8ig

Door Anne-Meike van den Berg 20 februari 2017

In de voormalige peeskamertjes aan de Hardebollenstraat in Utrecht zitten sinds vorig jaar jonge, creatieve Utrechtse ondernemers. En daar is er deze maand weer eentje bijgekomen: kinderwinkel Bella Bandita&Kinder8ig.

De Hardebollenstraat

Een pop-upgalerie, vintage winkel en radiostudio: je vindt het allemaal in de voormalige peeskamertjes aan de Hardebollenstraat. De panden worden tijdelijk verhuurd, vooral dus aan creatievelingen. En, zo werd vorige week bekend, binnenkort ook aan horecaondernemers. De gemeente heeft namelijk besloten dat horeca ook mogelijk is in de straat.

Retro speelgoed en accessoires

De nieuwste aanwinst is kinderwinkel Bella Bandita&Kinder8ig. Je komt er voor schilderijen, kinderkleding en retro speelgoed en accessoires. Het piepkleine kinderzaakje is een samenwerking tussen Michelle Buffart van Bella Bandita (schilderijen) en Nicole van der Pot van Kinder8ig (kinderkleding). Michelle: “We hebben dezelfde smaak en vinden dezelfde dingetjes leuk. We struinen markten en tweedehandswinkels af en zoeken daar de pareltjes tussenuit.” En die vind je dus weer terug in de winkel aan de Hardebollenstraat.

Bella Bandita&Kinder8ig is doordeweeks en op zaterdag geopend en heeft wisselende openingstijden. Hou daarvoor de Facebookpagina van de winkel in de gaten.

[mc4wp_form id=”21414″]

 Meer over Kinder achtig ontdekken?

Kinder achtig

kinderkleding

Biltstraat 28, Utrecht

Bekijk meer:kinderkleding

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.