Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Natascha wil de grootste veganistische supermarkt van Nederland openen in Utrecht

Door Janine Guijt 18 juni 2019

Ze runt al twee jaar een succesvolle webwinkel met plantaardige producten. En nu vindt ze het tijd voor de volgende stap: een fysieke zaak. Natascha (39) wil in Utrecht ’s lands grootste veganistische supermarkt openen.

Van pizza tot deodorant

Op haar website Vmarkt verkoopt Natascha een heleboel veganistische producten: van chocola tot kaas en van deodorant tot pizza. Als het aan Natascha ligt, liggen die producten binnenkort ook in fysieke schappen. Ze wil namelijk een veganistische supermarkt openen in Utrecht. Waar precies? Dat is nog even de vraag, want een pand heeft Natascha nog niet. Wel weet Natascha dat het Nederlands grootste vegan supermarkt moet worden. De winkel moet een plantaardige kaasafdeling krijgen, net als een vegan slagerij. Verder moeten Utrechters er straks ook terecht kunnen om huisgemaakte maaltijden mee te nemen en krijgt de supermarkt een lunchroom.

Crowdfunding

Om haar droom te verwezenlijken is Natascha een crowfundingactie gestart. Ze heeft €100.000,- nodig. Inmiddels heeft ze 77 procent van haar doel behaald.

Lees ook:

10 x vegetarisch eten in Utrecht

Is jouw voornemen om minder (of misschien wel helemaal geen) vlees te eten in 2019? Goed nieuws, wan...
  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.