Lunchroom Broodnodig verhuist en krijgt een groter pand

Door Janine Guijt 19 juli 2018

Je komt er voor lekkere koffie, Zweedse lekkernijen en broodjes. Wij kunnen het weten, want lunchroom Broodnodig bevindt zich pal achter onze redactie, in de Willemstraat. Binnenkort moeten we een paar honderd meter meer moeten lopen, want de zaak verhuist naar een groter pand aan het Paardenveld.

‘De nieuwe winkel van Broodnodig komt tussen het Japanse restaurant Suzi en een jeu de boulesspeelhal met bierpub die dit najaar opent’, lezen we op de website van het AD Utrechts Nieuwsblad. De verhuizing van Broodnodig staat gepland op 1 oktober.

Meer ruimte

“In de nieuwe winkel krijgen we meer ruimte”, vertelt Zweedse eigenaar Ingemar Visch Karlsson aan het AD. “In de Willemstraat hebben we maar zeven tafels en veertien stoelen. Het terras aan het Paardenveld bevindt zich deels onder het straatniveau. De keuken wordt ook groter. In totaal is de nieuwe winkel 160 vierkante meter.”

Broodnodig x 3

Behalve aan de Willemstraat vind je Broodnodig ook op twee andere plekken in Utrecht: het bedrijf heeft vestigingen aan de Burgemeester Reigerstraat en aan de Mariaplaats.

Meer over dit nieuws lees je op de website van het AD Utrechts Nieuwsblad.

Broodnodig – Willemstraat

koffiebars

Nu gesloten08:00 - 17:00

Paardenveld 5, Utrecht

Bekijk meer:koffiebars

adv.