Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liefhebbers, opgelet! De pizzakraam van Broodje Mario is tijdelijk gesloten

Door Pauline Dons 16 januari 2020

Het is liefhebbers van Broodje Mario misschien al opgevallen: de pizzakraam van Broodje Mario aan de Oudegracht is tijdelijk gesloten in verband met de renovatie van winkelcentrum de Planeet. Maar, niet getreurd: de echte fans hoeven het broodje in de tussentijd niet te missen en kunnen alsnog genieten van de welbekende Italiaanse bol bij de bakkerij aan Oudegracht 130-132. 

Renovatie

De Planeet wordt gerenoveerd en daarom is de pizzakraam tijdelijk gesloten. Het winkelcentrum, schuin tegenover de Bijenkorf, wordt verbouwd en dat heeft gevolgen. Naast de tijdelijk gesloten kraam van Broodje Mario, gaat ook de HKU uit het pand aan de Lange Viestraat. In 2013 werden de eerste plannen voor de renovatie ingediend en afgelopen oktober is de verbouwing van de Planeet van start gegaan.

Wanneer?

Voorlopig kun je dus geen Broodje Mario halen bij het vaste plekje aan de Oudegracht. Wanneer we het lekkerste broodje van Utrecht wel weer bij de kraam met rood-witte luifels kunnen scoren? Eigenaar Agostino Luca Nistro (55) hoopt de kraam na achttien maanden weer te kunnen openen, maar er is nog niets zeker: “De renovatie gaat anderhalf jaar duren, gerekend vanaf afgelopen oktober, maar bouwprojecten kunnen natuurlijk langer duren. We hopen de kraam in het voorjaar van 2021 weer te openen.”

Lees ook:

De Utrechtse Fatma verhuisde naar Wenen: ‘Soms heb ik zin in een broodje Mario’

Natúúrlijk vinden wij dat Utrecht de allermooiste plek is om te wonen, maar de wereld is groter dan ...

Utrechtse mysteries opgelost: Het verhaal achter Broodje Mario

Broodje Mario heeft een nieuwe vestiging in UtrechtMeer over Broodje Mario ontdekken?

Broodje Mario

restaurants en horeca

Geopend10:30 - 18:00

Oudegracht 130-132, Utrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.