Knolpower! Enzo Knol komt deze vrijdag naar Utrecht

Door Janine Guijt 19 april 2019

Als je kinderen in je omgeving hebt, móet je hem wel kennen: de razendpopulaire Enzo Knol. Vandaag – vrijdag 19 april – brengt de vlogger een bezoekje aan Utrecht. Enzo is namelijk de eerste vlogger ooit die een munt krijgt. Bij de Koninklijke Nederlandse Munt houdt hij daarom vrijdag een speciale fan meet & greet met signeersessie. 

5000 Knolmunten

De Koninklijke Nederlandse Munt slaat vandaag de eerste Enzo-munt, een limited edition waarvan er vijfduizend worden gemaakt. Enzo, die ruim 2,1 miljoen abonnees op YouTube heeft, is de eerste vlogger die een munt krijgt. Tussen 12.00 en 15.00 uur doet hij vanwege deze gelegenheid ons stadsie aan. De meet & greet is alleen toegankelijk voor tweehonderd geluksvogels die de munt al eerder hebben bemachtigd. Deze fans mogen hun exemplaar ophalen bij de Koninklijke Nederlandse Munt en hem laten signeren door Enzo.

Tekst loopt verder onder de Instagram-post.

De munt is voor €12,50 te koop via de website van de Koninklijke Nederlandse Munt. En nee, het hoofd van Enzo is geen betaalmiddel, maar eerder een verzamel-item. Hier lees je meer over de Knolmunt.

Lees ook:

Harry Potter mirror coin utrecht

Deze magische Harry Potter gadget is vandaag onthuld in Utrecht

Ben jij een die-hard Harry Potter fan en hebben jouw toverstok, Zweinstein-sjaal en portie Smekkies ...

adv.