Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer: Le Connaisseur sluit de deuren aan de Oudegracht

Door Bonnie Dekkers 30 juli 2020

Menig Utrechter heeft hier vast eens een tafeltje gereserveerd. Restaurant Le Connaisseur was jarenlang een begrip aan de Oudegracht. Was, inderdaad, want het filiaal sloot aan het begin van de coronacrisis de deuren. En die blijven dicht. 

De keten met filialen in Den Haag en Eindhoven staat vooral bekend om de driegangenmenu’s tegen een scherpe prijs. Helaas bleek dit in Utrecht niet langer succesvol te zijn: de afgelopen maanden was het stil en donker in het restaurant aan de Oudegracht. Er is bevestigd dat de zaak definitief gesloten blijft. Op verdere vragen van onze collega’s van het AD wil eigenaar Paul Marsman niet reageren. Bij de sluiting van het filiaal in Eindhoven eerder dit jaar, meldde hij via de bedrijfsleider dat hij met pensioen was gegaan en daarom de zaak van de hand deed. De zaken in Den Haag en Utrecht sluiten nu dus ook.

Nieuwe bestemming

Het pand aan de Oudegracht is in mei verkocht aan een investeringsmaatschappij in Giessenburg. Wat ervoor in de plaats komt, is nog onduidelijk. Zodra we daar meer over weten, lees je dat natuurlijk op indebuurt Utrecht.

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Lees ook:

 

adv.