Het is officieel: Utrecht krijgt een kattencafé

Door Anne-Meike van den Berg 23 mei 2017

Goed nieuws: de crowdfunding van Katfé, Utrechts eerste kattencafé, is geslaagd. Als alles goed gaat kan je in oktober een kop koffie drinken met poezen en katers.

Een ontmoetingsplek waar je kunt kletsen met andere kattenliefhebbers onder het genot van een kop koffie én met een spinnende kater op schoot. Het is de grote droom van de Utrechtse Jelmer Bergsma en Stephanie van Hövell. En die droom gaat uitkomen. Dankzij een geslaagde crowdfunding hebben ze de €25.000,- die nodig is om Katfé te openen, bij elkaar.

Op de thee bij Katfé

Waar het Utrechtse kattencafé komt te zitten, is nog niet duidelijk. Jelmer en Stephanie zijn hard op zoek naar een geschikte locatie. Wanneer Katfé open gaat weten de Utrechtse kattenliefhebbers al wel: in oktober. Nog een paar maanden wachten dus en dan is iedereen welkom in het allereerste kattencafé van Utrecht. Tenminste… “Mensen met een kattenallergie raad ik af om langs te komen,” vertelt Jelmer. “Verder is iedereen welkom, zelfs kattenhaters, die geven we gewoon een beetje kattentherapie.”

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie