Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

In dit Utrechtse pop-up restaurant is niets onmogelijk (en wij geven een diner voor 2 weg)

Door Janine Guijt 11 maart 2020

Je eet er in de ballenbak, ervaart er hoe een date in het pikkedonker is, of verorbert er je diner op bed. Waar we het in vredesnaam over hebben? Over Date Restaurant Niets is Onmogelijk: een pop-up initiatief dat zaterdag 14 maart voor een dag opent in de winkel van Bruynzeel Keukens in Kanaleneiland. En we hebben nog meer goed nieuws: wij mogen een datediner voor twee weggeven!

!! Let op: vanwege de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen gaat dit evenement niet door. We zullen dan ook geen tickets verloten.

Van ballenbakdiner tot virtuele fietstocht

Bruynzeel Keukens heropent na een flinke verbouwing de winkel in Utrecht en dat viert het bedrijf op een nogal bijzondere manier: ze toveren de zaak voor een dag om tot een restaurant waar alles mogelijk is. Als restaurantbezoeker kun je er kiezen uit twintig ruimtes. In elk van die ruimtes gebeurt zaterdagavond 14 maart iets bijzonders. In restaurant Liquid Dinner speelt alcohol de hoofdrol en in Lust staan er libidoverhogende gerechten op het menu. In restaurant de Ballenbak ervaar je een nostalgische date in de ballenbak en in de Kilocalorie Keuken fiets je door prachtige virtuele gebieden en geniet je van een heerlijke én gezonde maaltijd van de chef! Superleuk: de host van de avond is Sergio Vyent, inderdaad de gastheer van het populaire televisieprogramma First Dates.

Eten in Cloud9, de FrituurSchuur of Heethoofd

Eten in een van deze bijzondere ruimtes kost €30,- voor twee personen. De gehele opbrengst van de avond gaat naar het Ronald McDonaldhuis, dus je steunt er ook nog eens een goed doel mee. Inmiddels zijn de meeste ruimtes vol gereserveerd. Wil je er toch bij zijn? Dan ben je op de juiste plek, want we mogen een diner voor twee weggeven. Als je wint, kun je kiezen uit een diner in een van deze drie ruimtes:

  • Cloud9: Voor de echt zoetsappige dateliefhebbers: het meest romantische diner voor twee, verzorgd van top tot teen. Hier kan geen romcom tegenop. Op het menu staan gerechtjes om te delen en natuurlijk hoort champagne er ook bij.
  • FrituurSchuur: Samen lekker fout doen, en de calorieën vergeten! Inclusief de briljante Snackspert als gastheer.
  • Heethoofd: Heb jij geen zin in een saaie date en houd je wel van een beetje pittig? Spice it up! Daag je date uit en geniet van een avondje vol pittige vragen en snacks!

Winnen!

Wat je moet doen om kans te maken op deze heerlijke prijs? Heel simpel: laat hieronder vóór vrijdag 13 maart je e-mailadres achter. De winnaar krijgt persoonlijk bericht op vrijdag 13 maart, waarna hij/zij een ruimte van voorkeur mag doorgeven.

Meer lezen over daten in Utrecht:

7 x originele ideeën voor dates in Utrecht

Of je nu elke dag je Tinder-app opent, of al tien jaar getrouwd bent: daten is leuk! Wil je eens wat...

Single-expert Sanne organiseert speeddates die allesbehalve suf zijn: ‘Ik was helemaal klaar met Tinder’

Deze dingen moet je weten als je een Utrechter wilt daten

Een eerste date? In deze Utrechtse kroegen zit je goed!

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.