ICON Club aan de Voorstraat staat alweer te koop…

Door Janine Guijt 9 april 2018

Heb je nog ergens een zak geld liggen? En heb je er altijd al van gedroomd om je eigen club te hebben? Lucky you, want je kunt een heuse club kopen. ICON Club – dat 17 februari 2018 voor het eerst haar deuren opende – staat namelijk alweer te koop…

Waarom de club – vlak na de opening – alweer te koop staat? Dat wilden wij ook weten! En dus belden we met de huidige eigenaar Sarine van den Berg. Zij kon ons alleen vertellen dat de verkoop van de club te maken heeft met ‘persoonlijke omstandigheden’. Of de nieuwe koper ook iets anders mag openen in het pand? Daar kon Sarine geen antwoord op geven.

Kost dat?

Mocht je dit als de uitgelezen kans zien om van ICON Club jóuw club te maken, dan kan dat voor een exploitatieprijs van € 159.000,-, lezen we op de website van Klaassen Makelaardij. Je kunt de club ook huren voor maand € 2.300,- per maand, exclusief BTW en verplichte brandverzekering á € 78 per maand.

Waar dan?

Waar je ICON Club vindt? Aan de Voorstraat nummer 102, waar eerst Derrick zat. Het pand heeft begin dit jaar een flinke opknapbeurt gekregen en is, in de woorden van Sarine, veranderd in een ‘moderne en stijlvolle club’. De nieuwe club is sinds vrijdag 17 februari open en draait ‘hedendaagse urban en r&b’. Voorlopig blijft ICON overigens geopend.

icon-club-utrecht-4

Utrecht krijgt er een nieuwe club bij: ICON Club opent aan de Voorstraat

Kroegen en cafés? Daar hebben we er in Utrecht genoeg van. Maar clubs, dat is een ander verhaal. Utr...

Byebye De Derrick: oude discotheek maakt plaats voor nieuwe clubMeer over ICON Club ontdekken?

ICON Club

discotheken

Nu gesloten23:00 - 05:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Voorstraat 102, Utrecht

Bekijk meer:discotheken

adv.