Hoe leuk is dit!? Club Monza organiseert een reünie

Door Anne-Meike van den Berg 14 januari 2019

Wie tussen 2004 en 2012 vaak op stap ging in Utrecht is er zéker een keer geweest: Club Monza. In februari is er een reünie van de club met muziek en dj’s van toen. Het feestje is niet in het oude pand van Monza aan de Potterstraat, maar wordt gehouden in Central Studio’s.

De reünie van Club Monza is op zaterdag 23 februari. Op de Facebookpagina lezen we:

‘Wie kent Club Monza niet?! Van Rush tot Latin Lovers, van Supah! Dupah! naar Apenkooi en van Dierentuin op donderdag naar los gaan op Super Sunday op zondag! Hardwell, Chuckie, SJRM, Roog & Erick E, Sidney Samson, The Flexican & Sef, Billy The Klit zijn maar een aantal van de namen die niet weg te denken waren achter de draaitafels van deze iconische Utrechtse nachtclub. Na vele brieven, mailtjes, appjes en rooksignalen is het tijd om Utrecht’s nummer 1 club, nog één keer te doen herleven met muziek en dj’s van toen!’

Er zijn nog kaarten!

De eerste kaarten waren binnen no time uitverkocht maar niet getreurd: er zijn nog tickets beschikbaar. Je koopt ze online voor €22,70.

Club Monza zat tussen 2004 en 2012 aan de Potterstraat nummer 16-14. Er zat heel lang een sushirestaurant in het pand, maar inmiddels staat de tent alweer een tijd leeg. Hier lees je daar meer over.

Lees ook:

studeren utrecht (2)

9 x dingen die je meteen herkent als je in Utrecht hebt gestudeerd

Utrecht werd de afgelopen week overspoeld door nieuwe studenten. Tijdens de Utrechtse Introductie Ti...

9 x fantastische foto’s van het Utrechtse uitgaansleven in de jaren ’90

Oh man, wat houden we toch van het internet! Niet in de laatste plaats omdat het episch archief is d...

adv.