Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het hoofdkantoor van McDonalds verhuist naar het centrum van Utrecht

Door Janine Guijt 13 februari 2020

Het Nederlandse hoofdkantoor van McDonalds komt naar de Domstad. In 2021 gaat het bedrijf zich vestigen in Central Park, de 90 meter hoge kantoortoren die momenteel wordt gebouwd naast het Stadskantoor.

Het hoofdkantoor van McDonald’s vind je nu nog in Amsterdam Zuidoost, maar daar komt in 2021 verandering in als de medewerkers hun intrek nemen in Central Park. Het 22 verdiepingen tellende Central Park wordt rond de zomer van 2021 opgeleverd. McDonald’s verhuist een paar maanden later.

Bereikbaarheid

Waarom restaurant de Gouden Bogen voor ons stadsie kiest? Volgens een woordvoerder van het bedrijf is Utrecht een aantrekkelijke keuze vanwege de bereikbaarheid. Op die manier hoopt McDonalds naar eigen zeggen talenten te kunnen behouden en nieuw talent aan te kunnen trekken’.

Partij voor de Dieren

De Utrechtse Partij voor de Dieren is niet blij met de komst van McDonalds naar onze stad. Volgens fractievoorzitter Maarten van Heuven past de keten niet bij Utrecht, dat zich profileert als een stad voor gezond stedelijk leven. Op de website van het AD Utrechts Nieuwsblad lees je daar meer over.

Lees ook:

7 x bekende bedrijven waarvan je niet wist dat ze in Utrecht zaten

In Utrecht vind je ontzettend veel bedrijven. Van start-ups tot multinationals, je komt ze allemaal ...

7 x Utrechtse familiebedrijven

Op de fiets naar je werk! 5 x de nieuwste vacatures in Utrecht

Dit bekende internationale bedrijf heeft nu ook een kantoor in Utrecht (en zoekt collega’s!)

5 x Utrechtse horecazaken die te huur staan

adv.