Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haal je zonnebril weer tevoorschijn! Er komt een héle fijne nazomer aan

Door Janine Guijt 11 september 2019

Brrr! Na bijzonder veel warmterecords was het ietwat fris de afgelopen week. We halen je gauw weer uit je pre-winterdip, want er komt een nazomer aan.

We moeten nog éven door wat bewolking heen bijten, maar daarna wordt het aangenamer in Utrecht (en in de rest van het land). Zondag tikt het kwik op sommige plaatsen zelfs de 25 graden aan, voorspelt Wilfred Janssen van Weerplaza. In Utrecht wordt het ietsje kouder: zo’n 23 graden. De zon schijnt uitbundig en er waait een matige zuidenwind.

 

Utrecht Weer

Wat te doen?

En da’s goed nieuws, want er zijn genoeg leuke dingen te doen dit weekend. Zo kun je naar bierfestival Mother’s Finest op het Janskerkhof, is er een drijf-in bioscoop en kun je tijdens Open Monumentendag binnengluren op allerlei locaties waar je normaal gesproken nooit komt.

En daarna?

Na het weekend houdt het zonnige nazomerweer nog enkele dagen aan, lezen we op Weeronline. Maandag wordt het in Utrecht zo’n 20 graden, daarna is de temperatuurverwachting onzeker, aldus het weerstation. Het zal waarschijnlijk iets minder warm worden, maar volgens de voorspellingen blijft het voorlopig wél droog. Doen we het voor, toch?

Lees ook:

terras utrecht

De fijnste terrassen van Utrecht: dit zijn al onze tips

Niet om op te scheppen, maar bij indebuurt hebben we inmiddels behoorlijk verstand van Utrechtse ter...

Meer over

Nieuws Weer

adv.