Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geweldig: je kunt vrijdag speeddaten bij de Albert Heijn aan de Amsterdamsestraatweg

Door Janine Guijt 12 februari 2020

Single, op zoek naar liefde, maar klaar met swipen? Dan hebben we een tip voor je: ga eens naar de supermarkt. Om preciezer te zijn: ga vrijdag 14 februari naar Albert Heijn Konincks, aan het begin van de Amsterdamsestraatweg. Daar kun je je vlam namelijk zomaar tegen het lijf lopen…

Daten tussen de schappen

Het team van Albert Heijn Konincks organiseert vrijdag namelijk een speeddate evenement. En ja, dat betekent dus dat je tussen de schappen vol etenswaren kennis maakt met andere singles. “Twee jaar geleden hebben we het al eens georganiseerd en we hebben daar ontzettend leuke reacties op gekregen”, laat een medewerker van het AH-filiaal weten. Waarom de supermarkt het event organiseert? “We vinden het gewoon heel leuk om op een dag als Valentijnsdag iets leuks te organiseren voor klanten.”

Tussen 17.00 en 19.00 uur – midden in de boodschappenspits – gaat het allemaal gebeuren. Het team van de Ap creëert in de winkel met doeken een afgeschermde ruimte met tafeltjes waar singles aan plaats kunnen nemen. “We maken er echt een show van, met een gastheer en gastvrouw.”

Leuke klant gespot? Laat ’t weten!

Je kunt je van tevoren opgeven via Facebook of Instagram, maar spontaan tijdens het boodschappen besluiten om mee te doen mag ook. Het  team van AH zal daarnaast ter plekke deelnemers werven. Je mag ze daar zeker een handje bij helpen. Stel je loopt met je boodschappenmandje door de Ap en ziet een leuke supermarktbezoeker, geef dat dan even door aan het personeel van de Albert Heijn. Zij proberen er dan voor te zorgen dat die leukerd tegenover jou aan een tafeltje komt te zitten. Ook leuk: slaat de vlam uiteindelijk over en krijgen jullie dikke verkering, dan trakteert het AH-team je op een etentje.

Lees ook:

Speeddaten bij Albert Heijn

Heb jij nog geen plannen voor Valentijnsdag?😉 Vrijdag 14 februari kun je speeddaten in onze winkel!...
V

Lees ook:

Single-expert Sanne organiseert speeddates die allesbehalve suf zijn: ‘Ik was helemaal klaar met Tinder’

Van eerste date tot laatste kater: wij horen graag die van jou

7 x originele ideeën voor dates in Utrecht

Oproep: waar in Utrecht heb jij jouw lover ontmoet?

Meer over

Getipt Nieuws

adv.