Dit is het allerleukste restaurant van de provincie Utrecht

Door Janine Guijt 13 juni 2017

Je vindt het aan de Vleutenseweg, er wordt gekookt met restjes én het is sinds gisterenavond het allerleukste restaurant van de provincie Utrecht. We hebben het natuurlijk over Instock!

Ongeveer vijfhonderd restauranthouders zaten gisterenavond op het puntje van hun stoel tijdens de Verkiezing van het Leukste Restaurant in Aalsmeer. Zo’n 67.000 restaurantbezoekers brachten de afgelopen weken namelijk hun stem uit op het leukste restaurant van 2017. De grote winnaar van de avond? Dat was restaurant Odyssey II uit Geldermalsen. Deze Griek is bekroond tot het allerleukste restaurant van Nederland.

Dubbel feest

Maar ook het Utrechtse Instock viel in de prijzen, want dit restaurant aan de Vleutenseweg is met 353 stemmen het allerleukste restaurant van de provincie Utrecht. Daarnaast sleepte het team van Instock ook nog eens een Silver Award in de wacht, omdat de gemiddelde klant Instock beoordeelt met een rapportcijfer dat tussen de 9 en de 9,5 ligt.

Koken met kliekjes

Wij begrijpen wel waarom, want Instock is een ontzettend mooi en duurzaam initiatief. In het restaurant wordt namelijk uitsluitend gekookt met onverkochte producten uit de schappen van AH. Denk hierbij aan groente en fruit met een schoonheidsfoutje, brood van een dag oud of vlees en vis simpelweg omdat er een overschot is. Met deze restjes koken de koks van Instock culinaire kunstwerkjes. Een goede én smaakvolle manier om voedselverspilling tegen te gaan. Wij kunnen het weten, want we namen er een tijdje geleden een kijkje én hebben natuurlijk geproefd. Hier lees je hoe dat beviel.

Instock Utrecht lunch

nu open08:30 - 23:00

Vleutenseweg 382

Bekijk meer:lunch
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie