Dikke Dries opent nieuw café in Utrecht Oost

Door Anne-Meike van den Berg 11 januari 2017

Utrecht Oost krijgt er een nieuw café bij. In het pand waar eerst Tapperij De Stadhouder en daarna Brut Bar & Bites zat, aan de Willem de Zwijgerstraat vlakbij het Wilhelminapark, opent komende week Nieuwe Dikke Dries Oost.

Jos de Winter, eigenaar van café Nieuwe Dikke Dries aan het Oudkerkhof, schrijft op zijn Facebookpagina: “Klein tipje van de sluier dan. De afgelopen weken lekker bezig geweest met een zeer leuk project. De komende dagen nog wat puntjes op de i maar dan kunnen we open. Op een bijzondere plek, met een bijzonder verhaal, openen we komende week Nieuwe Dikke Dries Oost.”

Nieuwe Dikke Dries Oost is het derde café van de Utrechtse familie De Winter. Het allereerste café werd in 1937 geopend door de overgrootvader van Jos en is vernoemd naar diens bijnaam – je raadt het al – ‘Dikke Dries’. Het café in Wijk C, inmiddels bekend onder de naam Ouwe Dikke Dries, bestaat nog steeds.

Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Utrecht" publiceren. Je kunt je uiteraard eenvoudig weer afmelden indien gewenst.

Nieuwe Dikke Dries

cafés

nu open12:00 - 00:00

Oudkerkhof 36

Bekijk meer:cafés
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie