De nieuwe Bijenkorf Utrecht is eindelijk helemaal klaar en zo ziet het eruit

Aangeboden door De Bijenkorf Utrecht 4 juli 2018

Een flinke verbouwing, héél veel nieuwe merken en een winkeloppervlakte dat gegroeid is van 9000 m2 tot 15.000 m2. De Bijenkorf in Utrecht is – na vier jaar verbouwen – helemaal vernieuwd. Vorige week opende de gloednieuwe damesafdeling en daarmee is de serie verbouwingen afgerond.

Van Balenciaga tot Levi’s

Al sinds 2014 wordt er verbouwd in De Bijenkorf Utrecht. Met de opening van de nieuwe afdeling damesmode is er een einde gekomen aan de megaverbouwing. “We hebben de afgelopen vier jaar intensief gebouwd aan de uitbreiding van ons warenhuis”, vertelt storemanager Joyce Verdijk. “De hele gevel is vernieuwd en er zijn ruim honderd nieuwe merken geïntroduceerd waarmee we onze klanten echt willen verrassen en meedoen op internationaal topniveau. Het assortiment varieert van merken als Balenciaga tot Levi’s en we hebben een prachtig restaurant met uitzicht op Vredenburg.”

‘Er zijn ruim honderd nieuwe merken geïntroduceerd’

Gigagrote verbouwing

Even een korte recap van de gigagrote verbouwing: in september 2016 werd de eerste fase van de verbouwing geopend, een gloednieuwe tweede etage, mét restaurant ‘the Kitchen’. Vervolgens opende in maart 2017 de vernieuwde herenafdeling van maar liefst 4000 m2 in de kelder. Daarna was de begane grond aan de beurt, met onder andere het City Café, de horloge- en sieradenafdeling, lederwaren en accessoires en de cosmetica-afdeling (die bijna drie keer zo groot werd!). In 2017 werd de afdeling lingerie op de eerste etage vernieuwd, in april 2018 volgde de afdeling damesschoenen.

Héél veel nieuwe merken

Wat er nog meer veranderd is aan De Bijenkorf? Nou, je vindt er nu dus heel veel nieuwe merken. Waar je eerst nog naar Amsterdam moest voor designermerken als Céline en Loewe, kun je al dit moois nu gewoon in de Domstad shoppen. In totaal zijn er zo’n honderd nieuwe merken aan het assortiment toegevoegd. Voor de dames gaat het om bijvoorbeeld Acne studios, Étoile Isabel Marant, Maje, Sandro en La Dress, to name a few. Op de cosmetica-afdeling shop je nu exclusieve merken zoals Charlotte Tilbury en NARS. Neem je de roltrap naar boven, dan zul je daar schoenenmerken als Alexander McQueen, Balenciaga, Jimmy Choo en Veja tegenkomen. De lingerie-afdeling is uitgebreid met namen als Maison Lejaby, Samsoe & Samsoe en Stella McCartney.

We raden je zeker aan om een kijkje te nemen bij de vernieuwde De Bijenkorf en je te vergapen aan al dat moois. Tot die tijd geven we je graag een virtueel inkijkje:

De Bijenkorf Utrecht

warenhuizen

Nu gesloten10:00 - 19:00

Sint Jacobsstraat 1A, Utrecht

Bekijk meer:warenhuizen

adv.