De gloednieuwe Beurs op de Neude gaat bijna weer open

Door Anne-Meike van den Berg 1 juni 2017

Na drie maanden verbouwen gaan de deuren van De Beurs op de Neude bijna weer open. Woensdag 7 juni kan je een kijkje nemen in het gloednieuwe café. 

De kans is groot dat je De Beurs niet meer herkent als je er volgende week binnenstapt. Het pand op de Neude is van boven tot onder verbouwd. Helemaal nieuw is de eerste verdieping, waar je straks een hapje kunt eten. Een zaal afhuren kan ook bij De Beurs 2.0, er komen twee nieuwe zalen bij die gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld een vergadering of privédiner.

Vlees van de grill en bier van de zelftap

Niet alleen de inrichting van De Beurs is helemaal nieuw, ook de menukaart ziet er anders uit – en dan vooral wat er óp de kaart staat, natuurlijk. Vlees en vis wordt bereid op de Josper Grill en de Turnpike Smoker (klinkt goed hè!?). Op de tap vind je straks maar liefst vijftien soorten (speciaal)bier. Ook leuk: je kan straks je eigen biertje tappen op één van de taptafels.

Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Utrecht" publiceren. Je kunt je uiteraard eenvoudig weer afmelden indien gewenst.

 

De Beurs

cafés

nu open10:00 - 05:00

Neude 37-39

Bekijk meer:cafés
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie