Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De bibliotheek op de Neude krijgt een café én restaurant

Door Janine Guijt 23 mei 2019

Een boek uitkiezen en vervolgens aanschuiven voor een driegangendiner, het kan binnenkort in de nieuwe bibliotheek aan de Neude. De nog te openen bieb in het oude postkantoor krijgt in het voorjaar van 2020 namelijk twee horecapunten: een café en een restaurant.

Restaurant mét uitzicht

Het café komt op de begane grond. Bezoekers kunnen hier terecht voor een kop koffie, lunch en diner. Op de tweede etage is plek gereserveerd voor een restaurant dat uitzicht biedt op het centrum van Utrecht. Op het menu komen gerechten uit de wereldkeuken.

Hoe zat het ook weer met het oude postkantoor op de Neude?

In het oude postkantoor op de Neude kun je straks naar de bibliotheek, winkelen, boodschappen doen en eten. Het pand wordt momenteel volledig verbouwd en vanaf het voorjaar 2020 zal de Centrale Bibliotheek zich hier vestigen. Aan de kant van de Oudegracht wordt een flink stuk aangebouwd en hier vind je straks 5.500 m2 aan winkels. Hier lees je meer:

postkantoor-neude-utrecht-5

Dit weten we over het oude postkantoor op de Neude

Het oude postkantoor op de Neude in Utrecht is helemaal gestript en de grote verbouwing is begonnen....

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.