Dankzij deze app hoef je niet meer in de rij te staan op Utrecht CS

Door Janine Guijt 10 april 2018

Superhandig: dankzij de app Foodsy hoef je niet meer in de rij te staan bij veel restaurants en winkels op Utrecht Centraal. 

Zo werkt het

Je kent het wel: je wilt nog even snel een kop koffie of maaltijd scoren voordat je de trein instapt, maar je loopt daardoor wél het risico om die trein te missen… Wat doe je dan? Óf je gokt het erop en staat met lichte stress in de rij van de kiosk, óf je begeeft je met een lege maag of caffeïnetekort richting het juiste spoor. Beide niet echt ideale situaties en dus hebben vijf jonge Utrechters daar iets op bedacht: een app genaamd Foodsy waarmee je van tevoren eten en drinken kunt bestellen bij één van de zaken op Utrecht Centraal. Je geeft de tijd aan waarop je je maaltje wilt afhalen en vervolgens staat je bestelling bij aankomst in de desbetreffende winkel klaar. Geen stress, wél eten. Handig!

Op Utrecht Centraal is Foodsy vanaf nu te gebruiken bij winkels als Abels Deli, Urban Salad, Yoghurt Barn, Pizzahut en The Barn. In heel Nederland hebben zich inmiddels ongeveer veertig winkels bij de app aangesloten.

Heb je toch wat langer de tijd, dan kun je bijvoorbeeld bij één van deze restaurants een maaltijd scoren:

restautantkaart-utrecht-uit-eten-met-korting

Heerlijk uit eten op loopafstand van Utrecht Centraal: hier kan het!

Gezellig een hapje eten met vrienden is altijd leuk, maar het enige probleem: niet iedereen woont in...

adv.