Brouwerij De Leckere krijgt een proeflokaal naast de Werkspoorkathedraal

Door Anne-Meike van den Berg 13 juni 2017

Ze zitten nu nog in De Meern, maar binnenkort verhuist de Utrechtse brouwerij De Leckere naar een oude fabriekshal aan de Tractieweg in Utrecht. Ook krijgt de brouwerij een eigen proeflokaal naast de Werkspoorkathedraal.

De helft van de enorme fabriekshal (25 meter breed en 175 meter lang!) aan de Tractieweg nummer 50, tegenover de Werkspoorkathedraal, is straks voor de brouwerij van De Leckere. In de andere helft komen verschillende andere bedrijven te zitten. Het plan is om de lengte van de hal te benadrukken door gebruik te maken van veel glas, schrijft het AD Utrechts Nieuwsblad.

Werkspoorkathedraal

Op de kopse kant van De Werkspoorkathedraal, aan het water, komt een proeflokaal: Werkspoor Café De Leckere. Op de Facebookpagina van het proeflokaal lezen we dat het de bedoeling is om eind van deze zomer open te gaan.

De Leckere Utrecht
Artists impression van de Werkspoorhal met brouwerij De Leckere. Foto: AD Utrechts Nieuwsblad

Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Utrecht" publiceren. Je kunt je uiteraard eenvoudig weer afmelden indien gewenst.

 

De Werkspoorkathedraal

entertainment

nu openHele dag

Tractieweg 41

Bekijk meer:entertainment
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie