Bizar: je kunt nu een broodje ijs eten in Utrecht

Door Kayleigh Mensinga 21 maart 2019

We verheugen ons natuurlijk allemaal op het lekkere lenteweer, zodat we een heerlijk ijsje kunnen halen. Nu heeft de Utrechtse ijssalon Roberto Gelato wel iets heel bijzonders om het begin van de lente te vieren: een broodje ijs. Durf jij het aan?

Sicilië

Het klinkt allemaal erg raar, maar er is een plek op de wereld waar een broodje ijs helemaal niet zo raar is. Het oorspronkelijke concept komt namelijk uit Sicilië waar een brioche broodje met ijs een lekkernij is. Voor Sicilianen is het zelfs gebruikelijk om ’s ochtends te ontbijten met zo’n broodje.

Roberto Gelato

Nu hoeven we gelukkig niet helemaal naar Sicilië te vliegen om deze lekkernij te proberen. Bij ijssalon Roberto Gelato staat het echte broodje Roberto voortaan ook op het menu. De ijssalon wil op deze manier het begin van de echte lente vieren. Het is toch al lente?  Nee, officieel is de lente pas gisteren begonnen, 20 maart om 22.58 uur om precies te zijn.

Broodje Roberto

LET OP het scherm likken help NIET! 20 MAART om 22:58 begint de ECHTE lente.Wij willen dat met iets speciaals vieren: het ECHTE Broodje Roberto. Dit is het echte orignele broodje dat je ook in siciliē kunt krijgen. Hoe herken je dit broodje? Door de 'Tuppu', het ronde dopje op het broodje.Als je geen tijd hebt om naar Sicilië te gaan…wij hebben tot nu er genoeg in huis.

Posted by Roberto Gelato on Wednesday, 20 March 2019

Lees verder

roberto-gelato-utrecht

We spraken Roberto van Roberto Gelato: ‘Utrecht is de hemel’

Hij is lokaal bekend, internationaal geroemd en misschien wel de meest eigenzinnige ijsbereider van ...

Meer over Roberto Gelato ontdekken?

Roberto Gelato ijssalons

Nu open12:00 - 22:00

Poortstraat 93, Utrecht

Bekijk meer:ijssalons

adv.