Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder! Er komt een speeddate voor mensen die vrienden zoeken in Utrecht

Door Pauline Dons 4 september 2019

Ben jij net in Utrecht komen wonen, of ken je nog niet veel mensen in de stad? Op dinsdag 1 oktober kunnen jonge mensen die op zoek zijn naar nieuwe vriendschappen met elkaar speeddaten in de Kargadoor. Misschien ontmoet je hier wel je nieuwe beste vriend(in)!

Uit onderzoek van EenVandaag blijkt dat vier op de tien jonge mensen (16-34 jaar) zich minstens één keer per week eenzaam voelt. Vriendschap in Utrecht, een project van welzijnsorganisatie U Centraal, zet zich daarom in om eenzame jonge mensen in Utrecht een handje te helpen bij het vinden van een maatje. Zij organiseren op dinsdag 1 oktober een speeddate voor mensen die op zoek zijn naar vriendschap.

Hoe werkt het?

Een speeddate voor vrienden… Hoe gaat dat er precies aan toe? Tijdens de vriendschappelijke speeddate leer je andere mensen in Utrecht kennen door middel van korte gesprekjes. Jonge mensen van 18 tot en met 30 jaar kunnen met elkaar speeddaten om zo nieuwe mensen te ontmoeten, waar vervolgens mooie vriendschappen uit kunnen ontstaan.

Praktisch

De avond duurt van 20.00 tot 23.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur en kost €5,- per persoon. Hier krijg je ook een gratis drankje bij. Meer weten? Aanmelden kan hier tot 30 september. Veel plezier op je vriendschappelijke speeddate!

Lees ook:

date liefde daten speeddate

Speeddaten in Utrecht: hier vind je je nieuwe vlam

Kijk, natuurlijk kun je je helemaal suf swipen op Tinder, of in de kroeg op jacht gaan naar je volge...

Zo leer je nieuwe mensen kennen in Utrecht


Meer over De Kargadoor ontdekken?

De Kargadoor poppodia

Gesloten09:00 - 23:00

Oudegracht 36, Utrecht

Bekijk meer:poppodia

adv.