Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze nieuwe pop-up store in Leidsche Rijn kun je kleding lenen, ruilen en kopen

Door Bonnie Dekkers 14 september 2020

Ben je dol op het kopen tweedehands parels of op zoek naar een nieuw kledingstuk waar je niet gelijk aan vastzit? Dan word je vast blij van dit nieuwtje: in de Metaal Kathedraal in Leidsche Rijn vind je vanaf nu pop-up winkel Kleer. Je komt hier voor het lenen, ruilen en kopen van kleding.

Bij Kleer zijn er meerdere manieren om aan nieuwe kledingstukken te komen: ben je bijvoorbeeld op zoek naar een item maar wil je er niet gelijk aan vastzitten? Dan kun je voor een percentage van de verkoopprijs kledingstukken lenen. Wil je de nieuwe eigenaar worden van een stuk? Dan kun je er ook tweedehands kleding kopen. In de toekomst organiseert Kleer ook een kledingruil.

Creatief en duurzaam

De pop-up store is een initiatief van de schoonzussen Nina en Kim Poldner uit De Meern. Zij misten een ‘kledingbibliotheek’ in Leidsche Rijn en besloten daarom zelf een winkel te beginnen. Met Kleer willen zij mensen inspireren creatiever en duurzamer om te gaan met kleding.

Op dit moment is Kleer elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur open. Mocht de winkel eind december een succes blijken, dan wordt er gezocht naar een vaste locatie in Leidsche Rijn.

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Lees ook:

utrecht binnenstad oudegracht winkel van sinkel zomer

Hallo nieuwe week! Deze leuke dingen kun je deze week doen in Utrecht

Natuurlijk kijk je nu al reikhalzend uit naar het weekend, want dan kun je er weer op uit om allerle...

Vacatures! Deze Utrechtse bedrijven zoeken nieuwe collega’s

Mysterie: waarom komt Utrecht voor in Monopoly en andere steden niet?

Erlijn verhuisde van Utrecht naar Zuid-Duitsland: ‘Ik mis kanoën door de Oudegracht’

Zo ziet de plaats New Utrecht in Amerika eruit

  • Wil jij een 'Nieuw in Utrecht' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht.

adv.