Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bevrijdingsfestival Utrecht 2020: dit is de (voorlopige) line-up

Door Janine Guijt 21 februari 2020

Eerder deze maand vertelden we je dat rapper Snelle op 5 mei optreedt tijdens het Bevrijdingsfestival in Utrecht. Vandaag – vrijdag 21 februari – maakte de organisatie van het festival bekend welke artiesten er nog meer op het programma staan. 

Het gaat om GIAN, Josbros, MY BABY, Pip Blom, Real Derek, Retro de Luxe, Rumbaristas en Sevn Alias op. Dit is nog niet de volledige line-up: in aanloop naar het festival maakt de organisatie nog meer namen van artiesten die optreden bekend. Het Bevrijdingsfestival Utrecht vindt plaats in Park Transwijk en de toegang is gratis.

Bevrijdingsfestival Utrecht: de collegebanken in

Dat het tijdens het Bevrijdingsfestival Utrecht niet alleen om feesten en muziek draait, laat de organisatie zien met de Vrijheidscolleges: een jaarlijkse serie lezingen die plaatsvinden in de aanloop naar 5 mei. De sprekers die in Utrecht vrijheidscolleges geven zijn Shirin Musa (oprichter Femmes for Freedom), presentatrice Dieuwertje Blok en schrijver Robert Vuijsje. Acteur Bilal Wahib zal de serie lezingen afsluiten op 5 mei op het Vrijheidspodium van het Bevrijdingsfestival Utrecht. Hier lees je meer over de Vrijheidscolleges.

Hier hebben we ook zin in:

tweetakt utrecht

16 Utrechtse feestjes en festivals waar we superveel zin in hebben (2020)

Een nieuw jaar betekent nieuwe feestjes en festivals om naar uit te kijken. Van Tweetakt tot Smeerbo...

Meer over

Doen Nieuws

adv.