All the Luck in the World gaat sluiten – koop iets moois nu het nog kan!

Door Anne-Meike van den Berg 12 februari 2018

Conceptstore Alle the Luck in the World aan de Zadelstraat in Utrecht gaat sluiten. De winkel vol sieraden, vintage tassen en woonaccessoires is deze week (van donderdag tot en met zaterdag) voor het laatst geopend. En dat betekent dat je nu nog de kans hebt om iets moois te kopen.

Toen we dit weekend door de straat liepen zagen we allereerst een gloednieuwe cupcakewinkel, I Love Cupcakes, op de plek waar eerst een crêperie zat. Vervolgens lazen we op de ruit van All the Luck in the World dat de winkel gaat sluiten. En er gebeurt nog veel meer aan de Utrechtse Zadelstraat. We wisten al dat de mannenkledingzaken Square en Quadrat gaan sluiten en dat Number Nine een tweede vestiging in de straat krijgt.

Tekst gaat verder onder de foto

all-the-luck-in-the-world-utrechtNieuwe parfumerie

Voor de fans van All the Luck in the World, niet getreurd: de zaak heeft nog twee winkels in Amsterdam en ook online kun je terecht om spulletjes te kopen. Wat er in het kleine pandje aan de Zadelstraat gaat komen? Volgens het meisje achter de kassa een speciaalzaakje met o.a. bijzondere parfums. We houden je op de hoogte!

Concept Store All the Luck in the World cadeauwinkels

Nu gesloten13:00 - 18:00

Zadelstraat 15, Utrecht

Bekijk meer:cadeauwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.