Ahhhw! Dit katje is gevonden op Utrecht Centraal Station

Door Janine Guijt 11 juni 2019

De paar reizigers die vannacht op Utrecht Centraal Station liepen, moeten raar op hebben gekeken. Afgelopen nacht liep dit schattige katje er namelijk rond. 

Geen geldig vervoersbewijs

“Hij of zij is vannacht al meerdere malen zonder geldig vervoerbewijs op bezoek geweest op station Utrecht Centraal”, reageren de handhavers van het station. “Ondanks dat wij dit door de vingers zagen, is het natuurlijk wel gevaarlijk voor dit beestje tussen al die grote treinen!”

De medewerkers vingen de kat op en belden de dierenambulance, maar die kon niet komen. Het beestje loopt nu rond op of rondom Utrecht Centraal Station.

Baasje meldt zich

Update 12 juni: Een van de baasjes van het katje – Veerle – heeft inmiddels gereageerd onder het Facebookbericht van dit artikel.

“Dit is onze zeer avontuurlijke kat Morris; hij is nog altijd niet terecht en inderdaad weer vrijgelaten rondom station Utrecht. Neem alsjeblieft contact met ons op wanneer u hem ziet/vindt; wij missen hem ontzettend. Hij is te herkennen aan een wondje bij zijn staart aan de rechterkant bovenaan.”

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Nog meer avontuurlijke viervoeters:

Bizar maar waar: hond Diego nam op eigen houtje de trein naar Utrecht

Typisch zo’n verhaal in de categorie ‘bizar-maar-waar’ dit: een weggelopen hond is vorige week op ei...

Meer over

Dieren Nieuws

adv.