Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Agent Marco brengt gestolen sinterklaaszak net op tijd terug bij gezin

Door Janine Guijt 6 december 2019

Hoe zorg je ervoor dat je kinderen de sinterklaaszak met cadeautjes niet vinden? Nou, bijvoorbeeld door de zak in de auto te verstoppen! Maar hoe ontzettend zuur is het dan als er wordt ingebroken in je auto en de juten zak met inhoud en al meegenomen wordt? Het overkwam een gezin uit Overvecht donderdag 5 december. Gelukkig was daar agent Marco Miltenburg en een lieve buurtbewoner. Dankzij deze helden kon de familie toch nog genieten van pakjesavond. 

Opengescheurd en gedumpt

De zak was verstopt in de auto van het gezin en is vermoedelijk uit het voertuig gestolen in de hoop dat er dure cadeautjes tussen zaten. Alle pakjes waren opengescheurd en vervolgens gedumpt in de buurt van de Rhodosdreef.

Een buurtbewoonster vond de pakjes toen ze de hond aan het uitlaten was en besloot deze opnieuw in te pakken. Vervolgens ging ze op zoek naar het gezin voor wie de pakjes bestemd waren. Ook benaderde ze de politie. Die wist het gezin aan het begin van de avond te achterhalen en bracht de zak met cadeautjes hoogstpersoonlijk langs. Eind goed, al goed!

Bron: AD Utrechts Nieuwsblad

Lees ook:

5 x de leukste Instragramposts van de politie in Utrecht

Dat politiewerk meer is dan boeven vangen en bonnen schrijven, laten de Instagramaccounts van de Utr...

Europa’s beste politiefoto is gemaakt op Utrecht CS

Jeugdagent Daniëlle bereikt jongeren via Instagram: ‘Ik leer van jonge mensen’

adv.