DoenEten & drinkenNieuw in UtrechtNieuws

Hop hop hoera: Utrecht krijgt een nieuw speciaalbierfestival!

4 augustus 2017

Jahoor, Utrecht heeft er weer een gloednieuw speciaalbierfestival bij! Eind augustus is de allereerste editie van Utrecht TAPT in het Julianapark. Wat je daarvan kunt verwachten? Goed eten, spelletjes, livemuziek en: heel veel bier.

De Nick en Simon van het speciaalbier

De mannen achter Utrecht TAPT zijn Nick de Vree en Simon Leech, ook wel de Nick en Simon van het speciaalbier genoemd. De bierboys hebben al twee Amsterdamse speciaalbierfestivals op hun naam staan: BierWest en BierOost. Hun motto is ‘veel meer dan alleen heel veel bier’, want: “Iedereen kent het speciaalbier nu wel, maar wij zorgen voor behalve heel veel verschillende en nieuwe soorten ook voor de beste bites, lekkere dj-deuntjes, bands en verrassend entertainment”.

Hallo Utrecht!

Na vier succesvolle Amsterdamse edities verlaten Nick en Simon hun stadsgrenzen. Op 26 en 27 augustus is de allereerste editie van Utrecht TAPT in het Julianapark. “Het was in deze stad waar ik mijn eerste feestjes organiseerde”, herinnert Nick zich nog als de nacht van gisteren. “Mooie tijden waren dat en ik wist altijd dat ik nog eens terug naar Utrecht zou komen, dit is het perfecte moment.”

Hoe, wat, waar

Zaterdag 26 augustus is de Festival Editie van Utrecht TAPT. Het festival is dan van 13.00 tot 23.00 uur en de toegang is 18+. Een ticket voor de Festival Editie kost €10,-. Zondag 27 augustus is iedereen welkom op de Familie Editie. Iedereen onder de 18 jaar mag gratis naar binnen, ben je ouder dan 18 dan betaal je €5,- voor een Early Bird ticket of €7,50 voor een normaal ticket. Het festival is zondag van 13.00 tot 21.00 uur.

Hier lees je meer over Utrecht TAPT. En bekijk ook even het overzicht van wat er allemaal te doen is in augustus in Utrecht!

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie