Eten & drinkenNieuw in UtrechtNieuws

Bij het nieuwe restaurant ’t Zusje kies je uit wel 60 tapasgerechtjes

11 augustus 2017

Yes, Utrecht krijgt er weer een fijn nieuw restaurant bij! Deze maand nog opent ’t Zusje aan de Oudegracht. En dat is goed nieuws voor liefhebbers van tapas, want bij de nieuwe zaak kies je uit wel zestig verschillende tapasgerechtjes.

In het pand aan de Oudegracht nummer 2, ter hoogte van het Nijntje Pleintje, wordt op dit moment flink geklust. Vrijdag 25 augustus gaan de deuren van ’t Zusje open. De zaak krijgt – net als de andere 18 vestigingen in Nederland – een aantal typische ’t Zusje-elementen. “Een van de dingen die je in al onze vestigingen terugziet, zijn de stilstaande klokken”, vertelt Ingeborg van Steen. “Het idee hierachter is dat je naar ’t Zusje komt om lekker te genieten zonder op de klok te hoeven kijken. Zo voelt een avond bij ’t Zusje alsof de tijd even stil staat.”

Lekker veel proeven

Bij het nieuwe restaurant kom je dus voor tapas. Ingeborg: “Op onze menukaart staan wel zestig verschillende soorten tapas, zodat er altijd wel iets bij zit wat je lekker vindt. Denk aan een tartaar van gerookte paling, entrecote, gegrilde coquilles, carpaccio volgens Zusjes recept en vergeet ook zeker niet de bastogneparfait!” Voor een vaste prijs (€27,80) kun je de hele avond van alles proeven.

Fan van ’t Zusje

“We hebben heel veel zin om te openen in Utrecht”, vertelt Ingeborg. “De locatie, in een oude werfkelder, is ook echt waanzinnig. Ik weet zeker dat als je straks één keer binnen bent geweest, je meteen fan bent.”

Wil jij een indebuurt HOTSPOT Alert?

Wil jij een melding als we schrijven over toffe nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Utrecht?


Je ontvangt alleen een mailtje als wij een nieuw artikel in de categorie "Nieuw in Utrecht" publiceren.

 

’t Zusje
restaurants

nu open17:30 - 22:30

Oudegracht 2

Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie