Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vet! Deze Utrechtse winkel maakt de mooiste bedrijfsfietsen op maat

Aangeboden door FREEM bikes & coffee 11 mei 2019

Eindelijk is het zover: je bent eigen baas geworden! Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, hebt een website gemaakt en je visitekaartjes zijn gedrukt. Het enige wat nog ontbreekt? Een eigen bedrijfsfiets: superhandig voor al je afspraken én een mooi uithangbord voor je zaak. Bij FREEM bikes&coffee kun je jouw bedrijfsfiets helemaal naar wens laten samenstellen.

Keuzes, keuzes…

Als je een bedrijfsfiets neemt, wil je natuurlijk wél dat die helemaal past bij jouw bedrijf en huisstijl. Gelukkig is er bij FREEM héél veel mogelijk! Je kunt allereerst kiezen uit verschillende frames van de merken Roetz, Brik en Achielle. Of je nu van strak en minimalistisch houdt of juist gek bent op de vintage look; het is allemaal mogelijk. En mocht je voor jouw bedrijf veel spullen moeten vervoeren, dan kun je ook kiezen voor een bakfiets van Urban Arrow. Fijn als je producten moet afleveren of zelf veel gereedschap hebt!

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: FREEM bikes&coffee
Foto: FREEM bikes&coffee

Pimp my bike

Oké, je bent eruit welk model het wordt. Nu is het tijd voor het personaliseren van de fiets! Eric van Stuijvenberg van FREEM bespreekt graag samen met jou wat je wensen zijn. Je kunt daarvoor naar de winkel komen, maar het gesprek kan ook op een andere locatie plaatsvinden. Tijdens het gesprek kun je aangeven wat voor kleuren je in gedachten hebt, welk logo op het logobord mag komen en wat voor krat je graag op de fiets wilt.

Alle kleuren van de regenboog

Stel, je hebt een huisstijl in een héél bijzondere kleur. Nu vraag je je af: ”Kan ik die kleur dan wel kiezen voor mijn bedrijfsfiets?”. Jazeker! FREEM kan de bedrijfsfiets in alle RAL-kleuren spuiten. Pimpelpaars, gifgroen of toch liever kersenrood? Het is allemaal mogelijk.

Doe mij zo’n bedrijfsfiets

Je kunt altijd even binnenstappen bij FREEM om alle mogelijkheden te ontdekken. Een op maat gemaakte bedrijfsfiets is al klaar na vier tot vijf weken: zie je jezelf al door de stad sjezen?Meer over FREEM bikes & coffee ontdekken?

FREEM bikes & coffee

fietsenwinkels

Geopend09:30 - 17:30

Gansstraat 60, Utrecht

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.