Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Handig om te weten: bij Vakgarage Autoweerd krijgt je auto een wintercheck voor nop

Aangeboden door Vakgarage Autoweerd 10 november 2020

Het kan je niet ontgaan zijn: de dagen worden weer flink kouder, brrr! Nu de herfst op zijn einde loopt en de winter eraan komt, is dit hét moment voor een bandenwissel en het volledig winterklaar maken van je auto. Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht helpen ze je daar graag bij!

Misschien heb je helemaal niet aan winterbanden gedacht, omdat het nog niet vriest. Werner Krispin, eigenaar van Vakgarage Autoweerd in Utrecht, legt uit waarom je daar tóch nu al mee bezig wilt zijn: “Al bij zeven graden boven nul zijn winterbanden dankzij het zachtere compound veiliger dan zomerbanden. Al helemaal als er weer nachtvorst is en nu op veel plekken gladde bladeren liggen. Als je nu al langskomt voor een bandenwissel, ben je voor de piekdrukte klaar. Want als straks de eerste sneeuw valt, staat iedereen plots in de rij.”

Doen: bandenwissel combineren met een gratis (!) wintercheck

Nog een reden om deze maand langs te gaan bij Vakgarage Autoweerd: in november kun je een gratis wintercheck laten doen! Tijdens deze check wordt je auto vakkundig gecontroleerd op 25 vitale punten. “Natuurlijk de conditie van de accu, alle banden en de verwarming, maar ook de ruitevegers, verlichting, ontwaseming en anti-vries”, legt Werner uit. “Ook controleren onze monteurs gelijk het oliepeil, koelvloeistof- en ruitensproeiervloeistofniveau. En jij? Jij hoeft helemaal niets te doen!”

Terwijl de zeventien vakmensen van Autoweerd zich om jouw bolide bekommeren, wacht jij in de showroom met koffie, thee of warme chocolademelk. Daarna kun je weer met een gerust hart de gure wintermaanden in.

Tekst gaat verder onder de foto

Vakgarage Autoweerd
Foto: Vakgarage Autoweerd Facebook

Welkom in het bandenhotel!

Zoals gezegd is de wintercontrole goed te combineren met een wielenwissel: dan ben je in één keer klaar voor het koude seizoen! “We doen de bandenwissels op afspraak en regelen het terwijl je wacht”, aldus Werner.

Als de banden eenmaal zijn omgewisseld, vraag je je misschien af: wat moet ik nu met de set die ik niet gebruik? Ook daarvoor heeft Vakgarage Autoweerd een oplossing: een heus bandenhotel! “Als je weinig ruimte hebt om de banden op te slaan, kun je ze bij ons kwijt. Natuurlijk verzorgen wij de registratie, en in onze professionele opslag zijn banden ook verzekerd. Voor de kosten hoef je het niet te laten: voor een half jaar betaal je slechts € 17,-.”

Doen: een afspraak maken bij de Vakgarage

Wil je jouw auto ook gratis laten checken door de techneuten van Vakgarage Autoweerd Utrecht? “We helpen je graag en doen dat vanzelfsprekend helemaal coronaproof!”, zegt Werner.

Je bent van maandag tot en met vrijdag welkom tussen 7.30 en 17.30 uur. De controle is gratis voor ieder type auto. Een afspraak maken doe je gemakkelijk en snel via de website of door te bellen naar 030-303 1600.

Lees ook:

Vakgarage Autoweerd

24/7 Pechhulp in heel Europa voor maar €39,95: deze Utrechtse Vakgarage biedt het aan

Of je nu een dagje uit hebt gepland of terugkomt na een lange dag op het werk: als er één ding is wa...

Mooi! Deze Utrechtse vakgarage deelde goodie bags uit aan zorgpersoneel en bij de VoedselbankDeze bijdrage wordt je aangeboden door Vakgarage Autoweerd. Meer over Vakgarage Autoweerd ontdekken?

Vakgarage Autoweerd

auto en mobiliteit

Gesloten07:30 - 17:30

Weerdsingel Oostzijde 42, Utrecht

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.