Op deze plekken in Utrecht maak je je goede voornemens wél waar

Aangeboden door Union Salsa Dance Company 7 januari 2019

Ben jij zo’n held die zijn goede voornemens waar gaat maken in 2019? Dan helpen we graag een handje! We hebben een aantal adressen voor je op een rij gezet waar je zo binnen kunt lopen om je leven mooier te maken. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Fairtrade kleding kopen

nukuhiva-utrecht
Foto: Nukuhiva

Wil jij dit jaar een bijdrage leveren aan een gezonde kledingindustrie? Loop dan vooral eens binnen bij Nukuhiva of Studio JUX. Deze winkels hangen vol fairtrade kleding. En wil je graag ‘fairwear’ met een persoonlijk tintje, dan is de Katoenfabriek jouw plek. Je kunt er binnen vijf minuten T-shirts en sweaters laten drukken met een zelfgekozen logo erop. Zo begin je het jaar lekker bewust én met een frisse look!

Salsadansend het jaar door

Union Salsa Dance Company Je kunt natuurlijk naar de sportschool gaan, maar houd jij van zwoele zomeravonden én van dansen? Dan raden we je zeker aan om kennis te maken met Union Salsa Dance Company. Op zaterdag 12 januari 2019 organiseert deze vrolijke dansschool een Workshop Day. Je kunt gewoon binnenlopen en gratis deelnemen aan één van de vijf kennismakingslessen. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13.00-14.00 uur: Latin Fitness
  • 14.00-15.00 uur: Salsa/Merengue
  • 15.00-16.00 uur: Bachata
  • 16.00-17.00 uur: Salsa Cubana
  • 17.00-18.00 uur: Kizomba

Heb je na de Workshop Day de smaak helemaal te maken? Kom dan salsadansen op één van de gratis dansavonden. Die worden iedere donderdag georganiseerd én iedere tweede en vierde zaterdag van de maand. De eerstkomende edities vinden plaats op 12 en 26 januari 2019. Hier vind je het complete programma.

Union Salsa Dance Company dansscholen

Nu open12:00 - 00:00

Biltstraat 37, Utrecht

Bekijk meer:dansscholen

Investeren in jezelf

Is het voor jou belangrijk dat 2019 geen herhaling wordt van 2018? Dan doe je er verstandig aan om een coach op te zoeken! In Utrecht vind je er een heleboel. Van een opruimcoach tot een relatietherapeut en van een loopbaancoach tot een hypnotherapeut. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er is een specialist die staat te springen om jou naar een volgend level te helpen.

Stoppen met roken 

Je kunt natuurlijk geld investeren in producten die je nicotinebehoefte verlagen, maar even de focus verleggen, werkt soms net zo effectief. Wil je een kick krijgen van iets anders dan die verdomde sigaret? Waag je dan aan een klimsessie bij Neoliet of ga skydiven bij City Skydive. Werkt ontspanning beter voor jou om de aandacht bij de sigaret weg te houden? Ga dan een potje overdekt jeu-de-boulen bij JEU of boek een lekkere lichaamsmassage boeken bij StabilityForYou. Zo zie je gelijk wat je allemaal kunt doen van het geld dat je bespaart op pakjes sigaretten. 

Beter eten

Vegan

Wil je dit jaar minder vlees eten of helemaal vegan door het leven gaan? In Utrecht is dat een makkie! Er zijn genoeg plekken waar je heerlijk kunt eten zonder jouw goede voornemen een jaartje door te schuiven. Reserveer je tafeltje bij veganistisch restaurant SNCKBR, maak gebruik van de vegan menukaart van Wagamama op het Stationsplein of geniet van verrukkelijke gerechten bij plantaardig en biologisch restaurant OPROER. Met dit voornemen kom je de dagen in Utrecht wel door!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.