Nu. Even. Niet: op deze 10 plekken wil je geen bekenden tegenkomen

Door Manon van der Knaap 10 augustus 2018

Er zijn van die momenten waar je liever geen bekenden tegen het lijf loopt. Soms komt dat door de plek, maar vaak ligt het aan het tijdstip of de hoeveelheid biertjes die je achterover hebt geslagen. Check dit lijstje maar eens, dan weet je waar we het over hebben. 

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Als brokkenpiloot op een boot in de Oudegracht

Varen is hartstikke relaxt, maar dat wordt anders als je een kapitein achter het stuur hebt zitten die er maar weinig van bakt. De toeschouwers op de terrassen aan de Oudegracht zullen er vast van genieten, maar grote kans dat je zelf denkt: ‘Nu. even. niet!’

Bij de urilift

urinoir urilift utrecht plassen toilet
Foto: ANP

Gezellig hoor, zo’n kroegentocht. Maar er moet af en toe ook worden geplast. Zodra de avond valt, komt deze urilift uit de grond op het Janskerkhof. Het is de ideale plek voor een snelle plaspauze. Maar als je daar dan even je momentje pakt is het natuurlijk wel zo fijn als je dat ongestoord kunt doen. Zo kun je ook voorkomen dat je ernaast piest.

urinoir urilift utrecht plassen toilet

Hoge nood? Vanaf vrijdag kun je je behoefte doen in een heuse ‘urilift’ in Utrecht

Het is rond, zit onder de grond en je kunt er je behoefte op doen. Waar we het over hebben? Over de ...

Na het uitgaan

Dat het soms een beetje tegenvalt als je jezelf de andere dag terugziet, dat kunnen we ons voorstellen. Zeker als je daarna hartstikke viral gaat! Deze Utrecht fan weet er alles van. Als het aan ons ligt, gaan we liever ongestoord op huis aan na een pittig feestje.

In de seksshop

Seksshop
Foto: ANP/ Jerry Lampen

Lekker dan: sta jij je net rustig te verdiepen in manieren om je seksleven naar een hoger level te brengen, staat buurvrouw Jannie naast je. Slechte timing? Eh… JA!

In de verloskundigenpraktijk

Wie naar de verloskundigenpraktijk gaat, wil liever niet gezien worden. Zo kun je nog even geheim houden dat er straks een kleine op de wereld wordt gezet, als alles er goed uitziet natuurlijk.

In de stalling terwijl je jouw fiets in het bovenrek hijst

Foto: ANP/ Sem van der Wal

Fietsen stallen op het station is een vak apart. Is er plek vrij in de onderste stalling, dan is het wringen geblazen om met gebogen rug je fiets op slot te zetten. De bovenste stalling is nog minder fotogeniek, omdat je daarvoor tenminste twee rode wangen moet oplopen voordat de fiets in het rek staat. Charmant fietsenstallen is bijna onmogelijk, dus als het zonder toeziend oog van vaag bekende mensen kan: heel graag!

Als je net wegrijdt bij je one night stand 

Foto: Annabel de Ruiter / AD Utrechts Nieuwsblad

Het is zo’n moment dat je liever even niemand tegenkomt, misschien omdat je ruikt naar een vat bier of omdat je ineens zoveel vlinders in je buik hebt rondzweven dat je niemand om je heen wil. Wie de deur achter zich dichttrekt bij zijn of haar liefde voor één nacht, komt liever ongestoord terug naar huis.

Bij de ontharingsstudio

Zo’n Brazilian wax sessie is al pijnlijk genoeg, dus even niemand tegenkomen is dan helemaal niet erg. Zo kun je gewoon ongegeneerd blèren als dat nodig is!

In de nachttrein terug naar Utrecht

Foto: ANP/ Jeroen Jumelet

Daar hang je dan met je dronken kop tegen het raam van de trein, ruikend naar de laatste kroeg waar je jezelf in het zweet hebt gedanst. Wie weet moet je nog je best doen om je portie friet voor tijdens de rit binnen te houden, terwijl de trein stukje bij beetje richting jouw stadsie boemelt. Dit soort ritjes kun je beter in je uppie maken.

Als je met een zware boodschappentas naar huis gaat

Boodschappen doen hoort erbij en een praatje op z’n tijd is best leuk. Maar als je net met drie overvolle tassen staat, wil je gewoon naar huis.

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Lifestyle

adv.