Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nooit meer banden plakken: koop een anti-lek band en krijg er een gratis binnenband bij

Aangeboden door FREEM bikes & coffee 2 oktober 2019

Zul je net zien: juist wanneer je eens haast hebt, blijkt je fietsband lek. Alweer. Je kunt de lekke band voor de zoveelste keer laten plakken door de fietsenmaker, maar nóg slimmer is het om een goede anti-lek buitenband aan te schaffen. Bij FREEM bikes&coffee krijg je deze maand bij aankoop van een anti-lek buitenband gratis een gloednieuwe binnenband cadeau. 

Fietsplezier

Nooit meer banden plakken: dat klinkt goed. Maar wat is eigenlijk het geheim van deze supersonische fietsbanden? “Het geheim van anti-lek buitenbanden zit hem in de extra dikke laag ondoordringbaar materiaal. Daardoor kunnen scherpe dingen als glas de binnenband een stuk moeilijker bereiken, waardoor deze niet lek raakt”, verklapt Eric Stuijvenberg, eigenaar van FREEM.

Daarnaast hebben de banden nog meer voordelen. Je hebt er extra lang plezier van én ze fietsen een stuk lekkerder. “De buitenbanden die wij verkopen hebben weinig rolweerstand, waardoor je overal een stuk sneller bent.”

Tekst gaat verder onder de foto

FREEM
Foto: anti-lek buitenband van FREEM bikes&coffee

Zo gebeurd

Ook geen zin meer om je banden te moeten plakken? Hoog tijd om je fiets te voorzien van anti-lek buitenbanden! Je hebt bij FREEM keuze uit een standaard anti-lek band en de Schwalbe Marathon. “Deze fietsband is het neusje van de zalm op dit gebied en staat bekend als ‘de onplatbare band”, aldus Eric. Laat je jouw buitenbanden vervangen, dan krijg je er gratis een binnenband bij (t.w.v. €5,-). Een afspraak maken is niet nodig: “Als je jouw fiets hier ’s morgens langs brengt, staat deze aan het eind van de dag weer voor je klaar.”

FREEM

Gratis binnenband bij aankoop van anti-lek buitenband

Auto en vervoer - Geldig t/m 30 okt 2019

Lees meer:

Sneller dan het licht: deze e-bike is ideaal voor naar school of werk

Vet! Deze Utrechtse winkel maakt de mooiste bedrijfsfietsen op maat

Op vakantie vanuit Utrecht voor een prikkie: ga eens bikepackenMeer over FREEM bikes & coffee ontdekken?

FREEM bikes & coffee

fietsenwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Gansstraat 60, Utrecht

Bekijk meer:fietsenwinkels

adv.