Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooi! Ontdek welke cosmetische- of schoonheidsbehandeling bij jou past

Aangeboden door DermaClinic 22 mei 2019

Iedereen is mooi op zijn of haar manier, maar het is wel zo fijn als je zelf blij bent met wat je ziet in de spiegel. Een vlekkerige huid, rimpels, haar op ongewenste plekken: gewoon een paar voorbeelden van dingen waar je flink onzeker over kunt zijn. DermaClinic begrijpt dat en biedt verschillende behandelingen aan voor je uiterlijk. Ben je benieuwd wat de (medisch-cosmetische) specialisten van DermaClinic voor jou kunnen betekenen? Kom dan zeker langs tijdens de inloopochtend op vrijdag 24 mei 2019.

Alles voor je uiterlijk

DermaClinic is een cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon ineen. Dat betekent dat je hier voor heel veel verschillende soorten behandelingen terechtkunt. Denk bijvoorbeeld aan het injecteren van botox of fillers, het weglaseren van ongewenste beharing en diverse behandelingen voor het verbeteren of verjongen van je huid. Ook kun je bij DermaClinic terecht voor een reinigende of ontspannende gezichtsbehandeling, het verven of shapen van je wenkbrauwen en permanente make-up. Waar je ook mee zit; grote kans dat er een specialist is die je kan helpen.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: DermaClinic Utrecht
Foto: DermaClinic Utrecht

Vrijblijvend en relaxed kennismaken

Je wilt iets aan je uiterlijk laten doen, maar weet niet welke behandeling bij jou past? Tijdens de open dag van DermaClinic is er alle mogelijkheid om daarachter te komen. Je wordt die dag ontvangen met koffie of thee en iets lekkers, waarna je in gesprek kunt met de cosmetische experts en schoonheidsspecialisten van de kliniek. Prangende kwesties omtrent botox en fillers kun je voorleggen aan de cosmetisch arts, en met vragen over laseren kun je weer terecht bij andere specialisten. Op die manier maak je op een laagdrempelige manier kennis met de mensen van DermaClinic én ontdek je meteen welke behandeling het meest geschikt is in jouw situatie. Handig! Nog een leuke reden waarom je de open dag zeker niet wilt missen; je gaat naar huis met een leuk cadeau. Wat precies blijft nog even een verrassing.

In goede handen

Fijn om te weten, is dat je erop kunt vertrouwen dat je bij DermaClinic in goede handen bent. De kliniek in Utrecht is onderdeel van een landelijke keten die is opgericht door cosmetisch arts dr. Catharina Meijer. Je kunt erop vertrouwen dat de experts die jou behandelen precies weten wat ze doen en hiervoor ook de juiste bevoegdheid hebben. Kwaliteit en veiligheid zijn hier dan ook vanzelfsprekend. Geen wonder dat ieder jaar meer dan 5.000 mensen ervoor kiezen zich hier te laten behandelen!

Later terugkomen?

Mocht je na de open dag nog steeds vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd nog eens terugkomen bij DermaClinic. Spontaan binnenstappen mag altijd. Wil je liever van tevoren een afspraak maken? Dat kan via de oranje button onderaan dit artikel.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door DermaClinic. Meer over DermaClinic ontdekken?

DermaClinic

Maliebaan 81, Utrecht

adv.