Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé kantoortijger! In deze Utrechtse urban jungle is vergaderen een feestje

Aangeboden door Bij De Steef! 21 maart 2019

De gemiddelde vergaderzaal scoort waarschijnlijk niet héél hoog op een lijst van inspirerende plekken, maar gelukkig kan dat ook anders! Als je voor de wekelijkse vergadering met collega’s eens een andere omgeving wilt opzoeken, kun je daarvoor terecht bij ZIMIHC theater Stefanus. Waarom dit dé perfecte vergaderlocatie in Utrecht is? Nou, hierom dus!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Wat is het gezellig!

Als je bij ZIMIHC theater Stefanus komt vergaderen, krijg je De Bovenkamer tot je beschikking, waar je met maximaal achttien mensen terechtkunt. Deze ruimte is onlangs opnieuw ingericht, waarbij er ook planten en decoraties aan de inrichting zijn toegevoegd. Het resultaat? Een gezellige vergaderzaal waarin je je direct op je gemak voelt. Ook fijn om te weten, is dat je de aanwezige stoelen en tafels gemakkelijk zelf kan verplaatsen. Wil je vergaderen in een kring? Aparte studiehoekjes creëren tijdens een workshop? Het kan allemaal!

Voor de prijs hoef je het niet te laten

Heb je een strikt budget om je aan te houden? Geen probleem! De huurprijzen van de vergaderruimte van ZIMIHC theater Stefanus zijn namelijk heel erg scherp. Hoeveel je betaalt, hangt af van hoelang je de ruimte huurt en met hoeveel personen je komt. Prijzen starten vanaf €40,- per uur. Voor dat bedrag mag je een uur lang gebruikmaken van de ruimte met wifi. Bovendien is er onbeperkt koffie, thee en water aanwezig. Voor de volledige prijslijst kun je hier klikken.

Je bent er zo

Nog een reden die ZIMIHC theater Stefanus zo geschikt maakt om te vergaderen, is de bereikbaarheid van de locatie. Je vindt het theater op een steenworp afstand van winkelcentrum Overvecht, wat betekent dat je vanaf de Neude iets minder dan een kwartier hoeft te fietsen. Als er collega’s met de auto komen, kunnen ze gratis voor de deur parkeren. Komen er mensen met het openbaar vervoer? Vanaf Utrecht Centraal pak je bus 1 en ben je er zo!

Lekker lunchen of borrelen na de vergadering

Is het al tijd voor een pauze? Mooi! De kokjes, de cateraars van ZIMIHC theater Stefanus, bereiden met liefde de lunch, borrel of het diner voor. Als je De Bovenkamer huurt, kun je voor €7,50 per persoon de lunch laten verzorgen. Voor die prijs krijg je twee heerlijk belegde broodjes, vers fruit en een drankje. Stevige trek? Dan kun je het lunchmenu ook uitbreiden met een kom soep. Wil je de dag afsluiten met een borrel? De Kokjes zorgen voor de bittergarnituur!

Combineer vergaderen met cultuur snuiven

ZIMIHC Theater Stefanus
Foto: ZIMIHC Theater Stefanus

Het grote voordeel van vergaderen bij ZIMIHC theater Stefanus is dat je, voor of na de vergadering, ook kunt genieten van één van de culturele evenementen die hier plaatsvinden! Het theater organiseert het hele jaar door verschillende wisselende exposities, toffe cursussen, mooie optredens en nog veel meer. Ben je benieuwd naar het actuele programma? Bekijk het via de oranje button onderaan dit artikel. Wil je liever meer lezen over de mogelijkheden voor vergaderen in De Bovenkamer? Daarover lees je hier meer.


Meer over Bij De Steef! ontdekken?

Bij De Steef! cafés

Vandaag gesloten

Braziliëdreef 2, Utrecht

Bekijk meer:cafés
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.