Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Boxspring op maat kopen: hier in Utrecht moet je zijn

Aangeboden door Tom Smeenk 18 juni 2019
Het is een van de meest verkochte bedden in Nederland: de boxspring. Niet zo vreemd, want boxsprings staan bekend als comfortabel, passen in zo’n beetje ieder interieur én gaan vaak jarenlang mee. Droom jij ook van zo’n fijn bed? Op naar Tom Smeenk! Deze Utrechtse beddenzaak verkoopt handgemaakte boxsprings die volledig op maat worden gemaakt. 

Voor iedere slaapkamer een andere boxspring

Een boxspring kopen kan bij wel meer winkels; waarom zou je dan kiezen voor Tom Smeenk? Filiaalmanager Rick legt het uit: “Alle boxsprings die wij leveren zijn van Nederlands fabricaat en worden met de hand vervaardigd, door professionals met tijd, aandacht en liefde voor het eindproduct. Daarnaast is de weg van producent naar consument kort én snel; dat zie je terug in onze scherpe prijzen. “Naast die scherpe prijzen zorgen de korte lijntjes ervoor dat maatwerk mogelijk is. “Bij ons kun je jouw boxspring helemaal zelf samenstellen. Het hoofd- en voetbord kun je zelf kiezen, net als de box, het (top)matras, de poten, het materiaal en de kleur van het bed”, legt Rick uit. Ideaal, want zo weet je zeker dat je nieuwe droombed perfect in je (slaapkamer)interieur past!

5 basismodellen

Bij het samenstellen van een boxspring heb je keuze uit vijf basismodellen. Afhankelijk van de extra’s die je zoekt, kun je kiezen voor een basic boxspring of een luxere variant. Een boxspring bestaat uit een combinatie van de box (matrasdrager), het matras en een topper (topdekmatras). Is superdeluxe jouw ding? Dan kun je kiezen voor een boxspring die volledig elektrisch verstelbaar is én wordt geleverd met het beste matras, een verhoogd hoofd- en voetbord en een luxe topper. Kiezen voor een boxspring van Tom Smeenk, is kiezen voor kwaliteit tegen de beste prijs!

Bed van je dromen

Het samenstellen van een boxspring op maat is hartstikke simpel en kan via de website van Tom Smeenk. Eerst kies je een basismodel, daarna kan het customizen beginnen. Vind je het lastig om in te schatten welke boxspring geschikt is? Kom dan langs in de winkel aan de Albatrosstraat 2 in Utrecht, daar kun je ‘proefliggen’. Hier voorzien de experts van Tom Smeenk jou ook graag van persoonlijk slaapadvies. Rick: “We houden rekening met verschillende eigenschappen. Slaap je op je rug, zij of buik? Heb je het ’s nachts snel warm of juist koud? En vind je een stevig matras fijn, of heeft een zacht exemplaar je voorkeur? Keuzes genoeg. Daarnaast speelt je eigen smaak natuurlijk ook een belangrijke rol. Heb je geen compleet nieuw bed nodig, maar alleen een nieuwe matras (op maat)? Ook daarvoor ben je bij Tom Smeenk aan het juiste adres!”

Lees meer over Tom Smeenk:

Bij deze Utrechtse zaak koop je een Auping bed voor een superscherpe prijs

We brengen gemiddeld één derde deel van ons leven slapend door, dus een goed bed is echt geen overbo...
Tom Smeenk

Bij deze beddenzaak mag je thuis je nieuwe kussen testen

Een kussen is zo'n voorwerp waarvan je zeker wilt weten dat je de versie koopt die bij je past. Hoe ...

Meer over Tom Smeenk ontdekken?

Tom Smeenk woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Albatrosstraat 2, Utrecht

Bekijk meer:woonwinkels

adv.