Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je jouw uitvaartwensen nu al wilt bespreken en vastleggen

Aangeboden door Oktober Uitvaartzorg 10 juni 2019

Wil jij je laten begraven of laten cremeren? En wil je thuis worden opgebaard of liever in een uitvaartcentrum? Geen alledaagse vragen, dus de kans is groot dat je hier niet zo snel een antwoord op hebt. Toch is het slim om hier wél over na te denken en je wensen te laten vastleggen tijdens een voorbespreking. Maaike Weerwag is uitvaartondernemer bij Oktober Uitvaartzorg en legt uit wat een voorbespreking inhoudt.

Praten over de mogelijkheden

Doordat niet veel mensen regelmatig stilstaan bij hun eigen uitvaart, is het vaak onduidelijk wat er op dit gebied mogelijk is. De voorbespreking is de ideale gelegenheid om dat te ontdekken. Tijdens dit gesprek legt Maaike graag uit welke opties je hebt.

Wensen vastleggen

Een belangrijke reden om te kiezen voor een voorbespreking, is dat je op die manier je nabestaanden veel werk en zorgen bespaart. Wanneer jouw uitvaartwensen al zijn vastgelegd, hoeven jouw familie en vrienden niets meer te regelen. Bij de voorbespreking legt Maaike al jouw wensen voor je uitvaart vast, zodat dit na jouw overlijden duidelijk is. Hierbij kun je denken aan voorkeuren over cremeren of begraven, de kist en de rouwauto. Daarnaast bespreek je ook hoe je jouw afscheidsdienst voor je ziet. Denk bijvoorbeeld aan de muziek die wordt gedraaid, de mensen die gaan spreken en de bloemen die je wilt.

Vrijblijvend in gesprek

Goed om te weten, is dat je altijd zelf kiest welke uitvaartondernemer jouw uitvaart verzorgt. Waar je bent verzekerd, maakt niet uit. Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden voor jouw uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact op met Maaike van Oktober Uitvaartzorg via de oranje button hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Oktober Uitvaartzorg. Meer over Oktober Uitvaartzorg ontdekken?

Oktober Uitvaartzorg

Hernhutterslaan 17, IJsselstein

adv.