Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is waarom je steeds meer e-bikes in Utrecht ziet

Aangeboden door Jaarbeurs 26 februari 2019

Rijd je op je stadsbrikkie rond, word je ingehaald door een e-bike. Heb je geen idee waarom steeds meer Utrechters voor zo’n snelle fiets met elektrische aandrijving kiezen? We leggen het hieronder aan je uit. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Tegen de wind in fietsen was nog nooit zo leuk

storm-utrecht-2

Wind tegen? Met een e-bike merk je er nauwelijks iets van. Dat komt doordat de elektrische aandrijving je snelheid constant houdt, ook als het hard waait. Het is een kwestie van trappen, maar dan met een elektrische steuntje in de …trappers! Met een e-bike kun je rustig genieten van een fietstochtje door weer en wind.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Jaarbeurs. Meer over Jaarbeurs ontdekken?

Jaarbeurs markten

Geopend09:00 - 18:00

Jaarbeursplein, Utrecht

Bekijk meer:markten

Lekker snel op de plaats van bestemming

Foto: ANP

Een fietstocht van werk naar huis en andersom wordt met een e-bike een moment van ontspanning. Je hoeft je niet meer druk te maken of je op tijd aankomt, want met de trapondersteuning weet je zeker dat je de race tegen de klok wint. Moet het eten om 18.00 uur op tafel staan? Met een e-bike krijg jij dat gewoon voor elkaar!

Duurzaam alternatief op de auto

E-bike
Foto: ANP

Naast sneller en comfortabeler, kan een e-bike je leven ook een stukje duurzamer en een tikje betaalbaarder maken. Alle keren dat je auto laat staan en de e-bike neemt, zorg je voor minder CO2-uitstoot en betaal je geen benzine. En dan hebben we hebt nog niet eens over je gezondheid gehad. Fietsen is en blijft een gezond alternatief op de auto, ook als er een elektrische aandrijving aan te pas komt.

Kom e-bikes testen in de Jaarbeurs!

E-bike Xperience Utrecht

Met zoveel voordelen is het niet zo gek dat één op de drie verkochte fietsen een e-bike is. Inmiddels zijn e-bikes daarom in alle soorten en maten verkrijgbaar. Of je nu op zoekt bent naar een bakfiets, stadsfiets of mountainbike: een elektrische fiets is er in alle fietsvarianten die je maar kunt bedenken. Wil je weten hoe het is om op een e-bike te rijden, of ben je benieuwd welk model het beste op jouw wensen aansluit? Kom op 1, 2 of 3 maart 2019 dan naar de E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de beurs kom je alles te weten over e-bikes en test je zelf welke elektrische fiets bij je past. Kaarten zijn nu verkrijgbaar van €16,- voor €11,50 per persoon. Klik op de onderstaande aanbieding om je van kaarten te verzekeren:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.