Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze bijzondere sportstudio word je fit in slechts 20 minuten per week

Aangeboden door fit20 Utrecht Zuid 8 januari 2020

Neem jij je regelmatig voor om nu écht vaker te sporten, maar gooit je drukke agenda steeds weer roet in het eten? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met fit20 Utrecht Zuid. Deze sportstudio werkt met de unieke fit20 fitnessmethode: een high intensity training (HIT) die je doet onder begeleiding van een personal trainer. En het mooiste is: met één sessie van twintig minuten per week boek je al resultaat!

Meer energie én een beter figuur

“Tijdens een fit20-training doe je oefeningen waarbij je werkt aan je spierkracht en conditie”, vertelt Sabine Lammers, eigenaresse van fit20 Utrecht Zuid. “Door steeds nét de grens van je kunnen te overschrijden, zijn twintig minuten genoeg om resultaat te behalen. Naast meer kracht en een betere conditie zorgen de trainingen ervoor dat je meer energie krijgt én dat je lichaamshouding en figuur verbeteren.” Doordat alle oefeningen op een laag tempo worden gedaan, transpireer je niet. Handig, want je hoeft je na afloop niet om te kleden en kunt direct door naar je volgende afspraak. Dat scheelt flink veel tijd en gesjouw met handdoeken en schone kleren!

Een training die bij je past

Nog een reden waarom sporten bij fit20 Utrecht Zuid makkelijker vol te houden is dan bij een reguliere sportschool, is dat je werkt met een personal trainer. Sabine: “Daardoor heb je een extra stok achter de deur om te gaan trainen, zelfs als je eigenlijk liever thuis was gebleven. Tijdens je work-out zorgt je personal trainer dat je alle oefeningen correct uitvoert en moedigt hij of zij je aan om nét dat stapje extra te zetten. De vooruitgang die je boekt tijdens de trainingen, wordt bijgehouden in de fit20 app.”

‘Als je niet gek bent op sporten, is een personal trainer ideaal!’

Iemand die al een poosje bij fit20 Utrecht Zuid sport, is Sascha. Aanvankelijk was ze wat sceptisch of twintig minuten sporten wel iets zouden uitmaken, maar inmiddels is ze helemaal overtuigd. “Ik heb nu meer uithoudingsvermogen en zit beter in mijn vel”, aldus Sascha. “Daarnaast had ik vaak last van vastzittende schouders en een tennisarm, maar dat is over sinds ik bij fit20 Utrecht Zuid sport.” De work-outs zijn pittig, maar het resultaat mag er volgens Sascha zijn. “En als je – zoals ik – niet gek bent op sporten, is het ideaal dat je een personal trainer hebt!”

Gratis kennismaken met fit20

Wil jij vrijblijvend ontdekken of trainen bij fit20 Utrecht Zuid iets voor jou is? Reserveer dan een gratis proefles! Als je iemand mee wil nemen, kun je ook een gratis proefles met z’n tweeën volgen. Wel zo gezellig! Meer informatie over fit20 Utrecht Zuid bekijk je via de oranje button onderaan dit artikel.

Lees ook:

fit20

Fit in no time! 4 x dit zeggen klanten over personal training studio fit20

Je werkt of studeert, hebt een bomvolle sociale agenda en tijd vinden om tussendoor óók nog te sport...
fit20

Fit worden in 20 minuten per week: het kan bij deze sportstudio

Fit worden door slechts twintig minuten per week te sporten. Het klinkt bijna te mooi om waar te zij...


Meer over fit20 Utrecht Zuid ontdekken?

fit20 Utrecht Zuid

sport en bewegen

Geopend08:00 - 20:00

Winthontlaan 6, Utrecht

Bekijk meer:sport en bewegen

adv.