Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mooi! Deze Utrechtse vakgarage deelde goodie bags uit aan zorgpersoneel en bij de Voedselbank

Aangeboden door Vakgarage Autoweerd 15 juni 2020

In coronatijd zijn ontzettend veel mooie initiatieven bedacht om stadsgenoten te helpen. Ook Vakgarage Autoweerd heeft een steentje bijgedragen. Om zorgpersoneel in deze roerige tijden een hart onder de riem te steken, bracht het team van Vakgarage Autoweerd onlangs goodie bags langs bij verschillende huisartsenpraktijken in de stad en staat het Diakonessenhuis nog op de planning. Daarnaast werden afgelopen week negentig vrijwilligers van de Voedselbank verrast met de gevulde rugtasjes. 

Het uitdelen van de goodie bags is onderdeel van de Fandutch-actie, bedacht door Vakgarage: het landelijke garageconcept waar Vakgarage Autoweerd bij is aangesloten. Werner Krispin is eigenaar van het autobedrijf aan de Weerdsingel en is blij om op deze manier iets te kunnen betekenen voor Utrechters die zich in coronatijd extra voor anderen hebben ingezet. “De zorg heeft het de afgelopen tijd heel zwaar gehad; het is leuk dat wij op deze manier onze waardering kunnen tonen”, aldus Werner, die samen met collega’s Iris en Jesse zelf ook zichtbaar genoot van de uitdeelactie.

Tekst gaat verder onder de video

7000 tasjes uitgedeeld in het hele land

“De goodie bags hebben we gevuld met allerlei leuke dingen: denk aan frisdrankjes, auto-artikelen en tegoedbonnen, waaronder een voucher voor een gratis APK-keuring”, vertelt Werner. “Vakgarage heeft landelijk 7000 tasjes uitgedeeld en in Utrecht hebben we 200 goodie bags weggegeven.”

Werner en zijn team hebben bovendien ook een extraatje in de goodie bags gedaan: een mooi oranje poloshirt, perfect om te dragen op Koningsdag, tijdens het EK of bij de Formule 1 race met Max Verstappen. “Aanvankelijk zouden we de kwalitatieve polo’s verkopen, waarna een deel van de opbrengst naar stichting Spieren voor Spieren zou gaan”, legt Werner uit. Doordat de ‘oranje’ evenementen niet doorgingen, besloot het Bovag garage autobedrijf om ze in de goodie bags erbij te doen. “De donatie aan Spieren voor Spieren blijft natuurlijk gewoon staan!”

Tekst gaat verder onder de foto’s

Foto: Vakgarage Autoweerd
Foto: Vakgarage Autoweerd

Allemaal blije mensen

Vakgarage Autoweerd heeft de goodie bags uitgedeeld bij een huisartsenpraktijk in Hoograven en in de Vogelenbuurt, bij de Voedselbank-centrale in Overvecht en er wordt hard gewerkt aan een afspraak in het Diakonessenhuis. “Onze eerste stop was de huisartsenpraktijk in Hoograven. Iedereen reageerde hartstikke enthousiast”, vertelt Werner. “Voor hen is het leuk om te krijgen én het laat zien dat hun harde werken wordt opgemerkt. Het bezoek aan de Voedselbank was helemaal een feest, want na overleg konden we extra tasjes aanbieden aan zo’n honderd Utrechtse vrijwilligers!”

Tekst gaat verder onder de foto

Vakgarage Autoweerd
Foto: indebuurt Utrecht

Op vakantie? Eerst even langs de garage!

Nu het land steeds wat meer op gang komt, beginnen we ook voorzichtig vakantieplannen te maken voor de zomer. Misschien overweeg je een autovakantie, in Nederland of over de grens. In dat geval is het slim om voor vertrek even bij de garage langs te gaan voor een vakantiecheck. Zo kun je onbezorgd op pad gaan en hoef je niet bang te zijn voor onverwachte pechsituaties onderweg. Wat zo’n vakantiecheck inhoudt, lees je hier. Een vakantiecheck-afspraak maken bij Vakgarage Autoweerd kan op deze pagina.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vakgarage Autoweerd. Meer over Vakgarage Autoweerd ontdekken?

Vakgarage Autoweerd

auto en mobiliteit

Gesloten09:00 - 16:30

Weerdsingel Oostzijde 42, Utrecht

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.