De grootste woon- en inspiratiebeurs van Nederland komt binnenkort naar Utrecht

Aangeboden door Beurs Eigen Huis 1 februari 2019

Hulp nodig bij het verbouwen of inrichten van je woning? Dat begrijpen we helemaal! Zo’n klus klaar je makkelijker met advies van experts. En laten die zich nu van 15 tot en met 17 maart 2019 verzamelen in de Jaarbeurs. Op die dagen vindt Beurs Eigen Huis plaats. Dit is wat je te wachten staat. 

Alles onder één dak

Op Beurs Eigen Huis komen meer dan tweehonderd woonexperts samen onder één dak. Hun specialisaties lopen uiteen van bouw, verbouw, keuken, bad, tuin, interieur en duurzaamheid. Daarmee is het de meest complete woonbeurs in Nederland. Je kunt er presentaties bijwonen, advies inwinnen en genieten van bijzondere showrooms. Benieuwd hoe het eraan toegaat op de beurs? Bekijk dan de onderstaande video:

Tekst gaat verder onder de video 

Bijzondere aanbieders

Wil jij een bioscoop, zwembad of complete spa in je huis? Op de beurs vind je een expert die je hiermee kan helpen. Heb je juist gewoon wat advies nodig over de verbouwing van je badkamer, dan is er ook iemand aanwezig die je daarmee kan helpen. Het is heel verleidelijk om je te laten meeslepen de vele mogelijkheden, dus maak vooraf vooral een selectie van aanbieders die je sowieso wilt zien. Hier vind je de lijst met deelnemers. En lukt het je dan alsnog niet om je programma af te werken? Dan kun je in plaats van één dag, ook gewoon twee, of zelfs drie dagen een bezoek brengen aan Beurs Eigen Huis. De beurs duurt niet voor niets drie hele dagen!

Korting op online tickets

Tickets voor Beurs Eigen Huis zijn te bestellen via de oranje button onder dit artikel. Online tickets kosten €14,- per persoon. Een kaartje kopen aan de kassa is ook mogelijk, maar dan betaal je €17,50 per persoon. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis mee.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Beurs Eigen Huis Meer over Beurs Eigen Huis ontdekken?

Beurs Eigen Huis

winkelen

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Bekijk meer:winkelen

adv.