Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Botox Injectables Utrecht is weer open (en geeft een waardebon van €200,- weg!)

Aangeboden door Botox Injectables Utrecht 18 mei 2020

Veel Utrechtse ondernemers zijn ontzettend blij dat de coronamaatregelen langzaam maar zeker worden versoepeld. Onder hen is ook Marlene Engelen: huisarts, cosmetisch arts en eigenaar van Botox Injectables Utrecht. Op 29 april verwelkomde ze haar eerste klanten na een sluiting van zo’n zeven weken. Om de opening te vieren, heeft Marlene speciaal voor indebuurt-lezers een toffe winactie bedacht!

Marlene sloot de deuren van haar kliniek op 10 maart. “Sluiten was toen nog niet verplicht, maar de ernst van de pandemie begon al wel toe te nemen. Daarom ben ik uit eigen beweging dichtgegaan”, vertelt de cosmetisch arts. Dat ze sinds kort weer aan het werk is in de kliniek, doet haar ontzettend goed: “Nu er meer bekend is over hoe de pandemie zich ontwikkelt, kun je met de juiste voorzorgsmaatregelen gelukkig het risico op besmetting beperken.”

Maatregelen voor ieders veiligheid

“Ik neem nu de nodige maatregelen om het risico op coronabesmetting uit te sluiten”, vertelt Marlene. Wat voor maatregelen ze zoal neemt? “Ik draag een mondmasker en klanten die dat willen, kunnen er ook een van mij krijgen. Daarnaast vraag ik klanten om niet langs te komen als ze klachten hebben, hoe gering ook. Zo voorkom ik dat er mensen met corona binnenkomen.”

Wat ook anders is: “Ik heb de magazines in de ontvangstruimte weggehaald en mag klanten helaas geen koffie meer aanbieden.” Daarnaast ziet Marlene erop toe dat klanten elkaar niet tegenkomen in de kliniek. “Wanneer iemand een afspraak maakt, zorg ik dat hij of zij altijd alleen met mij is. Mocht iemand toch iets eerder komen, dan is het mogelijk om in een aparte ruimte te wachten. De kleinschaligheid van Botox Injectables Utrecht is nu een groot voordeel!”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt Utrecht

Niets veranderd aan de behandeling

Veel dingen gaan in coronatijd anders dan anders, maar aan de botox- en fillerbehandelingen die Marlene uitvoert, is niets veranderd. “Het grootste verschil met voorheen is dat mensen nu hun handen moeten desinfecteren als ze hier zijn en dat ze een mondkapje kunnen dragen”, aldus de cosmetisch arts. “Gelukkig snapt iedereen waarom dit moet en zijn de reacties positief.”

Een bomvolle agenda

Sinds Botox Injectables Utrecht weer openging op 29 april, heeft Marlene amper tijd gehad om stil te zitten. Wanneer we haar spreken (vijf dagen na de opening, red.) heeft ze al zo’n 80 à 90 klanten geholpen. “Ik maak nu wel langere dagen ja, mijn agenda is helemaal vol”, vertelt de cosmetisch arts. “Ik merk dat klanten het fijn vinden dat ze hun behandelingen in de kliniek weer kunnen hervatten. Dat brengt toch wat vrolijkheid in tijden die al ingewikkeld genoeg zijn. Iedereen stapt dan ook helemaal happy weer de deur uit.”

Welke held verdient volgens jou een Botox Injectables waardebon ter waarde van €200,-?

We verklapten het al: Marlene heeft, speciaal voor alle indebuurt-lezers, een mooie actie bedacht. Ken jij iemand die zich in coronatijd heeft ingezet voor anderen? Dan maakt hij/zij kans op een Botox Injectables Utrecht waardebon ter waarde van €200,-! Iemand aandragen is simpel. Stuur vóór 1 juni een mailtje naar Marlene ([email protected]) waarin je vertelt:

  • Wie volgens jou de waardebon verdient…
  • … en waarom dat volgens jou het geval is.

Werkt je beste vriendin in de zorg en kan ze wel een leuke verrassing gebruiken? Of doet je broer al wekenlang boodschappen voor zijn oude buurvrouw? Stuur dan snel een mailtje naar Marlene! Uit alle inzendingen kiest zij een winnaar. De gelukkige ontvangt automatisch bericht.

Maak een afspraak bij Botox Injectables Utrecht

Bij Botox Injectables Utrecht kun je terecht voor behandelingen met botox en fillers. Om erachter te komen wat bij jouw wensen past, kun je bij Marlene op consult komen. Zij legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn. Via de oranje button onderaan dit artikel kun je direct een afspraak maken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Botox Injectables Utrecht. Meer over Botox Injectables Utrecht ontdekken?

Botox Injectables Utrecht beauty en wellness

Op aanvraag

Kromme Nieuwegracht 9, Utrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Cosmetisch arts Marlene vertelt: alles wat je nog niet wist over botox en fillers

Botox en fillers: je hebt er vast weleens van gehoord, maar wat doen beide nu precies? En wat is het...

Kijkje achter de schermen: dit is de nieuwe locatie van botoxkliniek Botox Injectables

Last van hoofdpijn of tandenknarsen? Zo kom je er vanaf

adv.