Besparen op je energierekening: zo doe je dat

Aangeboden door EasySwitch.nl 14 december 2018

Wil je weten of je teveel betaalt voor gas, stroom en licht? Dan kun je dat heel gemakkelijk testen. Via de vergelijkingssite EasySwitch.nl zie je in één minuut of je ergens anders goedkoper uit bent. En als dat zo is, helpt het bedrijf je ook met de overstap naar een goedkopere energieleverancier. Dit is hoe het werkt: 

Vergelijken = slim

Easyswitch.nl heet niet voor niets ‘easy switch‘. Het vergelijken van energieleveranciers is extreem makkelijk. Dit is hoe het werkt: je vult het aantal huisbewoners in, plus je postcode en huisnummer. Vervolgens klik je op de naam van je huidige energieleverancier. En voilà, je komt terecht in een overzicht waar je in één oogopslag kunt zien bij welke energieleveranciers je de beste deal hebt. Energie vergelijken en overstappen is hartstikke makkelijk! Dus doe de energietest en ontdek hoeveel jij komend jaar gaat besparen op gas, licht en stroom.

Het is helemaal gratis

De service die EasySwitch.nl levert is helemaal gratis. Dat kan omdat het bedrijf een commissie ontvangen van de energieleverancier waarnaar jij overstapt. Zo kunnen ze jou online helpen aan de beste deal én zes dagen per week telefonisch advies geven vanuit een prachtig pand aan de Herengracht in Amsterdam. Dat is nog eens een win-winsituatie!

EasySwitch.nl

zakelijke dienstverleners

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.