Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nu al bepalen én betalen: dit wil je weten over een waardevaste uitvaart

Aangeboden door Barbara Uitvaartverzorging Utrecht 14 mei 2019

Praten over je eigen uitvaart: de meesten van ons doen het niet dagelijks. Al merkt Pierre van Kooten, directeur van Barbara Uitvaartverzorging, dat het onderwerp inmiddels geen taboe meer is. Om er zeker van te zijn dat jouw laatste afscheid echt bij je past, kun je jouw wensen nu al laten vastleggen door een uitvaartleider van Barbara. Pierre legt uit hoe het zit.

Hoe zie jij het voor je?

Barbara Uitvaartverzorging biedt de mogelijkheid van een Waardevaste Uitvaart. Kort gezegd houdt het in dat jouw uitvaartwensen nu al worden vastgelegd en dat je de kosten ook nu al betaalt. Zo hoeven jouw nabestaanden nergens meer over na te denken als je er niet meer bent. Daarnaast weet je met een Waardevaste Uitvaart zeker dat alles zal zijn zoals jij dat wilt. Zo kun je bijvoorbeeld laten vastleggen of je begraven of gecremeerd wilt worden en waar je wilt worden opgebaard. Daarnaast kun je ook praktische zaken als de kist, de (kerk)dienst en de rouwauto nu vast bespreken. Wel zo fijn als dat allemaal geregeld is! En mocht je op een later moment van gedachten veranderen, dan is dat geen enkel probleem.

Geen zorgen om de kosten

Je uitvaartwensen laten vastleggen kan bij meer uitvaartondernemingen. Wat de Waardevaste Uitvaart van Barbara uniek maakt, is de garantie dat jouw nabestaanden helemaal niets hoeven bij te betalen. “Wij garanderen dat we de besproken uitvaart uitvoeren zonder bijbetaling. Ook al is de uitvaart pas over dertig, veertig jaar”, legt Pierre uit. Dat betekent dat je nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele kostenstijgingen. Een hele geruststelling, wanneer je bedenkt dat een crematie of begrafenis vaak duizenden euro’s kost.

Nergens aan vast

Als je jouw uitvaart graag wilt bespreken met een uitvaartleider van Barbara kun je daarvoor gratis een afspraak maken. Heb je vragen over de Waardevaste Uitvaart? Dan kun je die natuurlijk ook stellen. Je kunt Barbara Uitvaartverzorging bellen op 030 202 41 68.

Lees ook:

Mariëtte is uitvaartleider: ‘Een koets met paarden? Op sommige uitvaarten is niets te gek’

Wanneer iemand Mariëtte van der Schoor naar haar werk vraagt, verschijnt er automatisch een grote gl...

Meer over Barbara Uitvaartverzorging Utrecht ontdekken?

Barbara Uitvaartverzorging Utrecht uitvaartcentra

Egginklaan 51, Utrecht

Bekijk meer:uitvaartcentra

adv.