Utrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

24/7 Pechhulp in heel Europa voor maar €39,95: deze Utrechtse Vakgarage biedt het aan

Aangeboden door Vakgarage Autoweerd 2 oktober 2020

Of je nu een dagje uit hebt gepland of terugkomt na een lange dag op het werk: als er één ding is waar je niet op zit te wachten, dan is het autopech. En als het je dan toch overkomt dat je stilstaat langs de weg, is het wel zo fijn om te weten dat er snel hulp ter plaatse is. Bij Vakgarage Autoweerd Utrecht snappen ze dat en daarom bieden ze 24/7 pechhulp aan (in heel Europa). En dat voor maar €39,95 per jaar. Mooie bonus: de hulp is óók geldig in je eigen woonplaats.

Hoe goed onderhouden ook: iedere auto kan pech krijgen. En dat komt natuurlijk nooit gelegen. Des te zuurder wanneer het je onverhoopt toch overkomt. Als je kiest voor de Vakgarage Pechhulp ben je altijd snel verzekerd van professionele hulp. Ook als je bijvoorbeeld een lekke band krijgt of per ongeluk de verkeerde brandstof hebt getankt. Handig!

Dát is fijn: óók pechhulp in je eigen woonplaats

Als je weleens autopech hebt gehad in je eigen woonplaats, heb je misschien al ervaren dat hulpdiensten in dat geval een forse meerprijs rekenen. Bij Vakgarage Autoweerd hoef je daar niet bang voor te zijn, want pechhulp in je eigen woonplaats is gewoon inbegrepen bij de vaste jaarprijs. Wie er in de auto rijdt, maakt verder niet uit. Bovendien zitten ook je aanhangwagen of caravan inbegrepen bij de vaste prijs van €39,95.

Ben je op vakantie en krijg je autopech? In dat geval zijn zelfs een huurauto, eventuele repatriëring van je auto vanuit het buitenland én hotelovernachtingen inbegrepen. Dat is nog eens fijne service!

Tekst gaat verder onder de foto

Vakgarage autoweerd
Foto: indebuurt Utrecht

Hoe kan het zó goedkoop?

Vraag jij je nu af hoe de pechhulp van de Utrechtse Vakgarage zo scherp geprijsd kan zijn? Simpel! Deze Vakgarage pechhulp is er alleen voor auto’s die vakkundig zijn onderhouden door één van de 325 Vakgarages in Nederland. Als je auto professioneel is onderhouden, is deze in topconditie. Dat maakt het risico op pech zo klein, dat jij – met de lage prijs voor de pechhulp – daarvan de vruchten plukt. Kortom: een betrouwbare auto én spotgoedkope pechhulp in heel Europa.

Hieronder vind je alle voordelen nog een keer op een rijtje:

⦁ In heel Nederland, inclusief je eigen woonplaats
⦁ In heel Europa, 24/7
⦁ Inclusief vervangend vervoer
⦁ Hulp aan je caravan/aanhangwagen inbegrepen
⦁ Nederlandstalige alarmcentrale
⦁ Hulp voor iedereen die in jouw auto rijdt
⦁ Zeer voordelige premie van slechts € 39,95
⦁ Altijd snel ter plaatse binnen 30 tot 45 minuten
⦁ Exclusief voor Vakgarage-klanten
⦁ Geen automatische verlenging

Ook op zoek naar professionele pechhulp?

Ben je enthousiast geworden over de pechhulp die Vakgarage Autoweerd aanbiedt? Kom dan snel een keer langs aan de Weerdsingel Oostzijde 42: het team van 16 vakmensen vertelt je graag meer. Als je liever eerst belt, kun je dat doen naar dit nummer: 030-3031600.

Mocht je nog aangesloten zijn bij een andere hulpdienst dan helpt Vakgarage je graag bij het overstappen. Dat kan op elk moment. Als je dat doet kun je tot €80,- per jaar besparen!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Vakgarage Autoweerd. Meer over Vakgarage Autoweerd ontdekken?

Vakgarage Autoweerd

auto en mobiliteit

Gesloten07:30 - 17:30

Weerdsingel Oostzijde 42, Utrecht

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.