Wil je weten: dit zijn de meest verkochte producten van Albert Heijn Willem van Noortplein tijdens Koningsdag

Aangeboden door Albert Heijn Willem van Noortplein 18 april 2018

Kijk, natúúrlijk draait Koningsdag om de verjaardag van onze koning, maar er moet natuurlijk ook gegeten (en gedronken) worden op 27 april. En dus slaan we massaal lekkers in: van oranjebitter tot soesjes en van tompoezen tot ijskoude biertjes. Gertjan Nijhuis – eindbaas van Albert Heijn aan het Willem van Noortplein – kan het weten. Sterker nog: hij weet het héél precies, want hij kon ons namelijk exact vertellen wat de meest verkochte producten zijn tijdens Koningsdag. Typisch een gevalletje: je-wist-niet-dat-je-het-wilde-weten-maar-toch-wil-je-het-nu-weten. Daarom delen we deze topsecret informatie maar wat graag met je.

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Red eh…orange cups

Deze cups bedoelen we. Albert Heijn verkoopt ze speciaal voor Koningsdag in het oranje.

Je weet vast wel waar we het over hebben als we ‘red cups’ zeggen. We doelen natuurlijk op die gigantische, typisch Amerikaanse rode bekers die je tegenwoordig ook al op ieder Nederlands huisfeestje tegenkomt. Niet gek, want in deze enorme bekers past lekker veel vloeibaar goud of ander lekkers en dat kan van pas komen tijdens Koningsnacht (of -dag). Speciaal voor de verjaardag van de koning verkoopt Albert Heijn ze de komende tijd in de kleur oranje.

Barbecuespullen

Foto: ANP / Robin van Lonkhuijsen

Naast een bezoekje aan de vrijmarkt, of oranje tompoezen wegwerken voor de televisie, zien Utrechters Koningsdag ook als de ideale gelegenheid om te barbecueën (mits het lekker weer is, natuurlijk). Vooral de wegwerpbarbecue’s zijn volgens Gertjan populair. En natuurlijk wordt er ook veel vlees in geslagen in aanloop naar of op 27 april.

Bieeeer hier!

Foto: ANP

Op plek nummer 2 staat bier. “Het maakt niet uit welk merk het is, aan het einde van de dag is het gangpad met bier leeg. Vooral de blikjes zijn niet aan te slepen!”. Tsja, er moet natuurlijk wel geproost worden op de koning, dus wij snappen het wel!

Volkssnack nummer 1

Foto: ANP

De producten die met vlag en (oranje) wimpel winnen en dus het allermeest verkocht worden tijdens Koningsdag, zijn de oranje tompoezen en soesjes. Ook dit komt voor ons niet als een verrassing, want dit land is zo’n beetje geplaveid met (oranje) tompoezen en wat ons betreft mag de tompoes (samen met de bitterbal) benoemd worden tot volkssnack nummer 1. Oh en die soesjes gaan er natuurlijk ook uitstekend in.

Gertjan: “We bouwen de toren tompoezen zo hoog als we durven! Ze zijn te vinden in de koeling, want anders bederven ze snel. De tompoezen komen trouwens van Bakkersland, een vaste leverancier van Albert Heijn.”

Koningsdag op het Willem van Noortplein

Handig: de Albert Heijn is gewoon open tijdens Koningsnacht (tot 22.00 uur) en Koningsdag. Van 12.00 tot 18.00 uur barst de gezelligheid los op het Willem van Noortplein (inclusief muziek). Da’s nog eens leuk last-minute boodschappen doen!

En Gertjan zelf? Die is op Koningsdag te herkennen aan een rood-wit-blauwe stropdas. “Maak er wat gezelligs van, zorg dat je wat lekkers in huis hebt!”

Albert Heijn Willem van Noortplein supermarkten

Nu open08:00 - 22:00

Willem van Noortplein 6, Utrecht

Bekijk meer:supermarkten
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.